José Mestre bestal mig på aptiten

Jag satt och åt min mannagrynsgröt just a few seconds ago. När jag äter något vill jag gärna sätta mig vid TV:n, vilket jag fortsättningsvis inte kommer att göra. Mitt i min måltid dyker Jose Mestre upp mitt framför ögonen på mig som "The man with no face" på Kanal5. Mannagrynen som haft en relativt lång resa ner till magsäcken var helt plötsligt på väg upp igen med en jävla fart. Helt trollbunden av den där grymt stora åkomman den här karln har i plytet, blev jag sittandes med mannagryn i halsen och där någonstans försvann aptiten. Fyfan, JAG hade avslutat mitt liv om jag vore i hans situation. Det där kan inte vara ett värdigt liv. Även om tumören i sig är godartad, så ser den förjävlig ut. Han har ju inget ansikte! Hur fan överlever han?
 And guess what, jag läste någonstans att han är Jehovas vittne. Självklart är han det. Det är bara sjuka (Somatiskt och psykiskt) människor som går på smörjan om Gud när kroppen inte är som den ska. Borde ju förklara ett å annat.. Så han hade vägrat blodtransfusion. Någon doktor hade godkänt hans krav och han har opererats men jag vet inte om han klarade sig?

Kolla in det här klippet på DiscoveryChannel.Tänk dig den synen mitt i maten. Kan man annat än hulka?


Kommentarer
Postat av: Paulinelle

Vill bara berätta att det finns 7.5 miljoner Jehovas vittnen över världen, och de flesta är normala friska människor. Man behöver inte vara sjuk för att tro på Gud. Däremot kan det vara en tröst för oss alla att veta att Gud i framtiden ska bota alla sjukdomar. Om du inte ville se vidare var det väl bara att stänga av TV:n. Visst var det hemskt att se, men allra värst har väl han det som får stå ut med allas blickar, varenda dag. Jag tittade på en ny länk där han hade blivit opererad, med i Chicago. Slutet gott allting gott..

2011-03-26 @ 15:18:20
Postat av: mrs d

uuu stackarn men uuu va äckligt

2011-03-26 @ 18:46:36
URL: http://trustmedarling.blogg.se/
Postat av: Bela

paulinelle: johovas vittnen är en sekt. du behöver inte tillrättavisa mig med antal jehovas vittnen men det är ju tämligen upprörande att det finns så många av dem! vet inte folk bättre?

Gud finns inte. Han kan inte bota sjukdomar. Människan kan det, till en viss del.

"Gud" är en form av hjälp till de svaga länkarna som inte klarar av att ta hand om sitt liv på egen hand. Därför är Bibeln en lättillgänglig, kryptiskt skriven bok som ska passa dem som tycker sig ha det svårt, för att med denna manual kunna göra sitt liv bättre. Tro om alla bidrag till kyrkan gör Gud mäktigare?VARFÖR:

- får man bara tjäna in ett visst antal tusen i månaden som jehovas?

- måste man skänka bort överlön till kyrkan?

- inte ge blod?

- fira något?

- vänta på jesus?hallå eller. lev livet och sluta jönsa. jehovas vittnen är en hälsorisk och går utöver ett normalt, socialt liv. hej då!

2011-03-26 @ 19:41:30
Postat av: Bettan

OMG, helt sjukt!

2011-03-26 @ 22:13:52
URL: http://roseofdespair.blogg.se/
Postat av: syster

Längesen med mannagrynsgröt.

2011-03-27 @ 11:10:52
URL: http://streetsofsteph.blogspot.com
Postat av: Sebastian

Jag vet inte vem som äcklar mig mest. Bloggaren eller Paulinelle...Herr Bloggare. Om du nu har så lite aktning för människor som har en så pass stark livsvilja att de klarar sig igenom sånt här, så är du redan värre som människa än José någonsin var, Jehovas Vittne eller ej... Paulinelle... Jag har inget att säga till dig, du skulle nog i alla fall inte lyssna.

2011-04-02 @ 04:04:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0