Pappa är en rolig typ..

Min pappa är bra rolig. Igår ringde jag honom mitt i maten, varpå jag frågade vad han åt. Han svarade: "Bodycakes". Vad fan är det, frågade jag. "Kroppkakor." Jaha, har du gjort dem själv? "Ja.... På konsum."
Han pratar oftast hemmagjord svengelska som ingen begriper och sen försöker han ta cred för mat som någon annan gjort. Typiskt va?

Idag ringde jag honom igen för att gratulera på 20 års dagen. Sedan pratade vi lite om Facebook (Han har nyss gått med och fattar noll av skiten), så jag försökte hjälpa honom att lägga in en profilbild då han lägger undan telefonen en stund. Efter det hörde jag honom dåligt och jag undrade vad fan han höll på med. "Ja, det låter konstigt", säger han. Efter en stund säger han, då jag hör honom tydligt igen: "Vet du vad problemet var? Jag hade telefonen uppochner." Vi har alltså inte bara problem med FB utan telefon- hantering också. Jag höll på att dö av skratt. I love you, my dear father. <3

Tur att jag vet att det är en del av hans personlighet att vara lite ironisk och rolig. Annars hade jag trott att han var förvirrad och det faktum att gammel är honom hack i häl.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0