Scaramouche.noxshop.se

Fyfan, jag sökte på "Sammetkappa" och lyckades hitta en sida som innehåller en massa historiska kläder. Kråsskjortor, blusar med puffärm samt med långa "alviska" ärmar och en massa annat snyggt.
Jag blir alldeles extas över att det finns att få tag i.. Och så lätt också! De har en butik i Gamla stan. Dock lite långt att åka dit men jag har ju möjligheten att hälsa på mina kära vänner i Stockholm, så det är inte bara för den sakens skull jag skulle ta mig dit.
 Så, jag hittade en kappa i sammet jag tycker är jävligt snygg, som jag dock skulle önska en luva på. Då är frågan om jag ska ringa och fråga om det är möjligt att få det och även göra hela beställningen skräddarsydd. Kappan kommer att kosta mig över 2000 riksdaler men hallå. Jag lever en gång och vad fan gör den här kappans hål i plånboken om 100 år? Jag kommer säkert trivas i den och jag vill ha den. Lös problemet! Pengarna rullar ju ändå in om man har ett jobb - Och det har jag!

Bruden på bilden gör kläderna så sjukt ocharmiga, så en stor svart boll till huvud passade bättre. (Kappan skulle också ha haft lite mer krage. Snyggast hade varit att få den i riktigt mörk vinröd eller också jättesvart. Who knows? Det kanske bara är en dålig kamera och en dålig modell detta..

http://scaramouche.noxshop.sehttp://scaramouche.noxshop.se

Kommentarer
Postat av: The vrång beer

Gotiskt!

2011-03-07 @ 18:01:17
URL: http://www.google.se
Postat av: Sheriilyn

svar: åh! Tack så mycket för tipset, jätte fina ting! :)

2011-03-07 @ 21:31:47
URL: http://sheriilyn.blogg.se/
Postat av: Anders Jolle

Helt klart har du rätt angående färgvalen och kragen. Precis den stilen gillar jag även om jag just nu planerar att köra med rosa t-shirt haha.

2011-03-07 @ 23:12:08
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com
Postat av: Sandra - Den deporterade dalkullan

Sjukt snygg kappa! :o

2011-03-09 @ 18:24:09
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0