Jag är en vrång liten jävel, serrö

Jag fortsätter jaga både distriktssköterskor och läkare å min mormors vägnar. Jag tänker fan inte ge upp förrän man gjort allt man kan för att underlätta hennes vardag. Jag har med all rätt att ifrågasätta alla hennes mediciner. I´m very aware om att jag är en riktig pain-in-the-ass- anhörig men jag kunde verkligen inte bry mig mindre. Det handlar inte om att jag inte fattar att mormor är gammal och dålig utan det här handlar om att få ett värdigt slut på livet bara, även om hon lever ett par år till. Enveten som en get är jag också!
 Vet ni vad det allra värsta är? Kärringarna/SSK/läkarna pratar till mig som om jag är fem år gammal när jag säger att jag är barnbarn till tanten (Jag kan ju för fan lika gärna vara 30 bast med dåliga stämband) Nu är jag snart 24 bast, så kom för fan inte och dalta med mig eller skjorta' blir tom!
Roligast är ju när de tror att man är helt inkompetent också och inte tror att man kan något om det man snackar om. När jag då ifrågasätter en medicin och talar om vilken ingångsdos en vuxen människa bör ha och mormor visar sig ha 8 gånger så mycket, så kan de inte förklara varför utan de blir tysta, stakar sig och ursäktar sig för att inte kunna något om just den medicinen. Det är dagens vård det.

Efter mitt samtal med distriktssköterskan och mitt försök att nå läkaren, så hade båda två ringt upp mormor senare och sagt att de ska kolla upp hennes mediciner. SÅDÄR JA! Sen ska jag rota lite i resultaten också, sen tänker fortsätta vara en bagel (Vagel?) i ögat på dem. Don´t fuss with me, maddafakkas.

Kommentarer
Postat av: Sandra - Den deporterade dalkullan

En bagel i ögat gör nog ondare än en vagel. ;)Bra att du kämpar för din kära mormor! Verkar ju inte som att de som förser henne med vård har någon som helst aning om vad om sysslar med.. På dom bara!

2011-03-18 @ 06:37:28
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Bettan

haha det är bra att du är envis! Jag förstår ju dig i det här, jag skulle vara likadan!

2011-03-18 @ 08:10:33
URL: http://roseofdespair.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha! You go girl! ;) Hur e det med mormorn idag?

2011-03-20 @ 22:09:15
Postat av: FlowerPower

Bra Bella!! Grym du e=)

2011-03-20 @ 22:43:52
Postat av: Anonym

Bra Bella!! Grym du e=)

2011-03-20 @ 22:44:43
Postat av: pimpXprincess

Heja dig!Svar: Smaka Tofuline jordgubb också. Den som finns i likadan burk som choklad. SJUKT god den också! Gillar i vanliga fall inte jordgubbsglass speciellt, men den är galet god! :)

2011-03-21 @ 14:36:50
URL: http://www.pimpxprincess.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0