5 saker att irritera sig över

För att vara lite negativ då, så tänkte jag nämna ett par saker som jag finner väldigt irriterande, nämligen:

- Att tappa en vante. Det skulle vara jävligt roligt att veta hur många par man har slarvat bort genom åren. Hur svårt kan det vara att hålla reda på två saker? Uppenbarligen omöjligt.

- Folk som bygger varuberg på affärerna. Det övergår mitt förstånd; All denna stress, allt detta jobb att få plats med så mycket varor som möjligt på minsta möjliga yta. Hur fan orkar ni? När ska ni sen inse det faktum att det INTE går fortare plus att ni bidrar med ett jävligt jobbigt moment för de som sitter i kassan? Hallå, lite medmänsklighet vore på sin plats!

- Snubbla. Ja, jag blir lika förbannad varje gång jag släpar fötterna efter mig och slår i stortån, vrickar foten, sträcker en muskel eller bara slår mig fördärvad. Finns det priser att vinna för användning av svordomar? Well, isåfall har jag ett par pokaler!

- Folk som tränger sig före i kön. No big deal men nog så irriterande. Bråttom, igen? Då föreslår jag att du ställer dig i kön ett par minuter tidigare men att trängas är bara vanartigt. Vid fel plats & tillfälle, så kan också en smocka hänga i luften. (En stående deal för oss i kön; En plats före i kön i utbyte mot en blåtira.)

- Moderater. I allmänhet. Det är ju ett lag som egentligen är gjort för att spelas av rika män med skev människosyn. Kvinnor, fattiga, vanliga knegare, ungdomar etc. som säger sig vara moderater måste ju någonstans ha gjort en miss i kalkylen eller också nöjer de sig med en sista plats i tävlingen. But serious, vem fan vill förlora när man kan vinna? Mitt hjärta sitter i alla fall på vänster sida, vilket det också ska göra! (Nej, man har fan inte mer pengar i plånboken. Inte när man börjar räkna ut vilka utgifter man har börjat få..)

Kan jag möjligtvis ha glömt något viktigt nu? Säkerligen. Om folket har andra vaglar i ögat, så varsågoda!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fick du mitt långa meddelande? Fick ett felmess så är inte säker att det kom fram.

2011-03-08 @ 21:57:13
Postat av: Bela

Nej?

2011-03-08 @ 22:34:47
URL: http://Http://Larvamasturbation.blogg.se
Postat av: Bettan

sånna som tränger sig före tycker jag också är fett störande!

Specielt om man väntar på bussen och man står längst fram, sen kommer det nån gammal KÄRRING och tränger sig före:O Hatar när tanter gör så, dom är så pass gamla att dom bore vara artigare och ha mer hyffs än oss yngre...men nejdå...

2011-03-09 @ 10:07:36
URL: http://roseofdespair.blogg.se/
Postat av: Frida

Sv; Haha, enligt mamma så har de haft det lugnt där hemma för en gångs skull. Han vinglade in i garderoben och stannade där, något okaxig, haha. De där hankatterna har det inte lätt.

2011-03-09 @ 13:52:45
URL: http://fridae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0