VARNING för känsliga tittare! - Djurplågeri

När jag såg det här, så trodde jag fan inte mina ögon. Det händer bara inte! Men jo.. Tyvärr har Kina gjort det igen, barbariska jävla maddafakkas (Som Metro- Elvis hade sagt).

Vad fan? Gör man så? Vilket är syftet? Jag hade inte tvekat en halv sekund att göra så med flicksnärtorna istället och jag tar Isadecadent ord i min mun: PROSTITUERA ER ISTÄLLET!
Om detta scenario nu skulle bero på att flickorna (alt. Fittorna) gör detta för att de är fattiga eller bara dumma i huvudet.
Tron på mänskligheten är för mig förbi för istider sedan men att det skulle finnas något nje i att göra en sådan här grej; Det finns inte i min blotta existens!

Kommentarer
Postat av: Bettan

ja visst fan är det vidrigt!!! Blir så jävla arg att jag inte finner orden för att beskriva hur arg jag är! Jag skulle LÄTT kunna sparka fotboll med dom där tjejerna, och jag skulle ta i och njuta av det, bara så dom får känna på själva hur det känns!!!

HATA!!! Jävla fittor!!!!

2011-03-06 @ 21:45:58
URL: http://roseofdespair.blogg.se/
Postat av: Anders Jolle

Nu förstår jag vad du menade med rubriken.. Sjuka människor. Hoppas de får lida på något hemskt sätt.

2011-03-07 @ 00:03:22
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com
Postat av: Sheriilyn

:O FYFAN! Vad är det för jävla fel på människor?!

2011-03-07 @ 21:30:58
URL: http://sheriilyn.blogg.se/
Postat av: hannah

det skjuts för lite. jävla fittor.

2011-03-08 @ 16:30:22
URL: http://snittan.blogg.se/
Postat av: Mick

sv; tycker du? :) Ja jag funderar på att köra på något sånt men vet inte! Alltså jag såg det där.. Fyfan kommer aldrig mer lita på en kines kvinna, spydde typ då jag såg det där :(

2011-03-10 @ 19:05:37
URL: http://mcmick.blogg.se/
Postat av: Jonna

fyfan för såna människor ! håller helt med om att de är så jävla sjuka i huvudet, de har ingen hjärna & framför allt inget hjärta ! sånadär människor borde sitta i fängelse !

2011-03-22 @ 22:16:00
URL: http://jonnamustonen.devote.se
Postat av: Stella

Fy fan! Gud jävla idioter. Hur kan man göra så. Om jag skulle få prata med dom då då skulle dom ångra det där. JÄVLA MÄNNISKOR! Jag är så arg. Om jag fick bestämma vad som skulle hända dom skulle jag först lägga en stor sten på dom, sen skulle jag lagt på något lite vasst och hoppat på dom sen skulle jag kasta ut dem från en klippa. Liksom vad har kaninerna gjort? Inget alls.Idioter. Fy. Och sen skulle jag garva när dom bad mig att sluta. Allvarligt det förtjänar dom.

2012-07-07 @ 18:13:36
Postat av: Flora

HUR KAN MAN GÖRA SÅDÄR!!!!!!!USH JAG VILL BARA DÖDA DOM!!!!!!!har dom inget hjärta????är dom människor ens????

Svar: sv: Människor utan empati. Jag blir så jävla arg när jag ser sånt där att jag blir svart inombords. Man ska ge fan i djur helt enkelt.
belaland.se

2013-03-02 @ 20:50:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0