Hakuna matata

Man säger att en människa inte får mer än man klarar av här i livet, dvs att problem man stöter på i livet är av den sort som man ska ta sig igenom och bli starkare av. I tuffa tider känns det som att man ibland ska stryka med, som att man inte pallar trycket, att hjärtat inte orkar men faktum är att man alltid klarar av alla motgångar och man ska alltid ha det i åtanke; att man aldrig får mer än man klarar av.
 Jag känner att jag själv måste tillämpa ovanstående och komma ihåg att nu när det är tuffa tider, så kommer jag oavsett vilka ytterligare problem jag stöter på, ta mig igenom det här och förhoppningsvis vara i en någorlunda form när saker och ting har rättat till sig.
Men en sak kan man konstatera.. Livet är en jävla oreda just nu och det finns bara på ett plan där det inte brister ännu och det är på mitt jobb. Där är allt frid & fröjd, nemas problemas, så därför är jag så oerhört glad över att jag åtminstone har ett jobb. Annars skulle jag aldrig få komma ifrån privatlivet. Tacka vet jag distans!

Jag lägger en hand på min axel och säger: "Bela, det ordnar sig. Hakuna matata."Kommentarer
Postat av: Anders J

Ja, det är märkligt men på något konstigt sätt så brukar det mesta ordna upp sig.

2011-05-12 @ 20:47:03
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0