Hade Murphy en lillebror?

En gren höll på att kosta mig livet i morse, tack vare gårdagens blåsväder (Herrejävlar, på tal om blåsten! Stolar flyttade sig hejvilt på balkongen och vatten överallt. Hujeda mig!)
Klockan 06.00 på morgonen är man kanske inte en alert senior och mörkt som sjutton var det ute. Och det är klart att man ska kliva rakt ner i en av livets fällor vid den tiden på dygnet. Jag trampade snett med foten på en här pinnen och pep men jag gjorde mig inte illa, som tur var men det räcker ju med att det troligtvis såg ut som att jag sket på mig. Sen blir jag alltid nojig vid sådana där händelser och ser mig omkring för att försäkra mig om att ingen har sett mig..
 Men så tänker jag det: JÄVLA GRENJÄVEL! Jag kunde ju ha slått ihjäl mig, för helvete! Sen vill jag bara ta tag i grenen, slänga den i tusen småbitar och growla. Bara för att jag har morgonhumör på allt detta. Men jag behärskade mig.

Vi vänder bland nu och går vidare. Släpper alla onda tankar om det här lilla missödet och går över till ett annat, roligare kapitel.
Fast jag har tydligen inte skrivit längre än så här i min bok.. Så jag har inget roligt att förtälja.

Murphys law..

Födelsedagskalas!

Tommy fyllde år och det firades med kalas!

minihatt lindex silvrig
Sara, tjejen i mitten, är lång! Överexponering.


Heliumballong. Flickorna drog i sig en hel del helium. Kan förklara varför det spårade ur med grädden sen..


Tommy fick en helium svävande haj av oss. Den styr man sen med en kontroll. Det ser nästan ut som att den simmar i luften faktiskt.In your dreams..

Jag tror att jag tittade på Sons of anarchy lite för intensivt. Jag drömde nämligen att jag och Samcro gömde oss för ett annat mc- gäng i ett skjul ute i fucking nowhere och att jag & Clay slängde oss ner i nåt högt gräs för att inte synas (Inte så jävla ballt för att vara mc- medlem. Vart tog alla vapen vägen?)
Sen mitt i allt satt vi alla i en stor bassäng med kläderna på (Det var både jeans och skinnvästar i den) och för att visa hur cool jag var så la jag mig över kanten på bassängen så att allt vatten och alla människor rann ur den. Mitt i allt kommer en liten farbror och säger att jag har förstört hans tält som han hade placerat ut på åkern bara för att jag hällde ut allt vatten.

Det bästa med drömmen var att ALLA pratade svenska!

*Jag får nog ta lite semester från serien.

"I´m gonna spank her now"

Well well well! Man gör det igen. Slå sina barn och sen ha en dålig ursäkt till varför man gjort det. Här har en domare slagit sin dotter med ett bälte, konstaterat att det var dotterns fel att hon fick stryk men domaren säger att han är ledsen över det som hände (Ja, givetvis. Don't tell me you're sorry 'cause you're not. When I know you're only sorry you got caught.) och han har bett om ursäkt. Ja, en ursäkt kan säkert lösa alla problem här va! Gjort är gjort och "du kan göra mig till slav, du kan gräva mig en grav men du kan aldrig någonsin ta, de minnen som jag har".
Män. Jag säger då det. De är en ädel släkt av mordiska avskum.. De också. Det här är en anledning till varför jag inte litar på män i kostym. Skenheliga!

Onda ögat och lena hande(é)n

Göteborg i all ära men bort med allt folk som struttar runt på stan och julshoppar! Jag tror att många tänkte som mig och Andreas idag: Åk ner tidigt en fredag. Då lär det inte vara mycket folk på stan. Alla var ju nere på stan vid 13- tiden! Jag kunde inte låta bli att tänka: Vad fan, har folk inget jobb att gå till? VÄCK MED ER!
 Jag blir så jävla stressad av folk också. De puttas och knuffas, roffar åt sig grejer som om de aldrig sett kläder förr och som om hela tjocka plånboken var ivrig att få hoppa fram och hosta upp pengar, som folk tycks ha i överflöd. 
Jag själv tänkte mest lalla runt med karln min och fönstershoppa lite, för att vi aldrig gör det annars. Är det mycket folk i en butik så gör jag en U- sväng och går någon annanstans. Klaustrofobia?

Jag hittade dock ett cigarettmunstycke från Brobergs på 15 cm. Mest för att se lite pimpad ut på fest någon gång.
(Jag ska ju på födelsedagsfest imorgon så det passar nog bra!)

cigarettmunstycke
brobergs göteborg
glitter
hand
Jävligt cool ring! Jag brukar inte gilla helsilver när det kommer till ringar men den här var fräck just för att det är två knäppta händer. Evil hands. Det är coolt när något ser evil ut eller hur? Ja. Som döskallar och annat skit.

Nya hattar

Till att börja med så har jag skaffat internet. Finally! Däremot var dosan till det mobila bredbandet så jävla stort i jämförelse med det gamla. Den här dosan är lika stor som en halv hand. En halv Bela- hand. Har vi gått bakåt i tiden när det kommer till kompakt teknik? Aja, huvudsaken är att det funkar!

J ag var ner på stan idag och hittade mig två par minihattar (Tacka vet jag Lindex barnavdelning! Jag växer ju aldrig upp heller..)

lindex barnavdelning
lindex barnavdelning
lindex barnavdelning

Sons of anarchy

Man får ju säga vad man vill om den här serien men jag är besatt! Jag har lyckats få Andreas att bli likadan. Vi har lyckats se säsong 1 & 2 på exakt en vecka. Det är ju nästan rubbat men ser man ett asvnitt när man kommer hem från jobbet eller ett innan man drar till jobbet och innan man går och lägger sig så drar avsnitten iväg.
 
 Första säsongen var lite av en mellanmjölks variant. Halvdöda skådespelare som inte kommit in i sina roller och ingen dramatik infann sig riktigt men i slutet av säsong 1 börjar det hända grejer.
Nu måste jag bara få tag i säsong 3 & 4. NU!

Handlar kort och gott om en mototcykelklubb och deras crew som tar lagen i egna händer.

Jax

sons of anarchysons of anarchysons of anarchy
sons of anarchy
sons of anarchy


Delikat mat, en myra på fat?

Den här morgonen innefattade inga tår i någon hantel men däremot mjölbaggar i min gröt. Nästan varenda gång jag gjort gröt på AXAs fiberberikande havregryn har jag hittat småkryp. Så jävla äckligt! (Extra proteiner kan tänkas men jag vill inte göra en Baloo för att få i mig det.)
Nu har jag blivit så irriterad över det här att jag överväger att skicka ett mejl till AXA och fråga om de har planer på att ändra förpackningen genom att försluta den mer. Annars får de snart skriva "Kan innehålla skadedjur" på baksidan av påsen.
Så nu vet alla som läser det här, att småkryp köper man hem. Det är inget man får av skafferiet..

Hur gillar vi hattarna och stilen? Inte som ett småkryps liv iaf..


Murphys law: Nu, då och för alltid.

Jag började den här dagen med att slå i stortån i en hantel. (Vad fan en sån nu gör på golvet vid sängen?)
Dagen gick och nu har vi precis varit på Willys i Mölndal, jag och Andreas för att köpa cigg bl a. Då har Lagen om alltings jävlighet bestämt sig för att neka Andreas att köpa cigg för att JAG inte hade leg med mig! Att han hade leg spelade ingen roll.
Jag fattar att det finns lagar att gå efter men come on me! Jag har en å en annan kråkspark under ögat, I'm clearly långt över 18 år och det är ju precis bara det som krävs för att få köpa tobak, rent regelrätt. Nix! Leg på alla under 25.
Så nu får man inte köpa cigg om man har bihang utan leg med sig. Det är ju så jävla typiskt EU. Fuck you! Jag går ur!

Förresten lever jag och frodas men har inget internet. Ska fixa ett i dagarna.
Har ju iofs en iphone.. men som är så sjukt störig att skriva på!
Stay sick allihopa!


Livet utanför Facebook

Jag tog bort min Facebook igår. Storartat va? Folk lär ju börja undra vart man har tagit vägen när man inte finns tillgänglig på internet, mer än här då. Å andra sidan har jag både en vanlig mail och en telefon om det skulle vara något viktigt.
Jag är trött på sporadisk nätkontakt med folk som jag aldrig pratar med annars. Känns verkligen helt meningslöst. Jag vill någonstans inbilla mig att man/jag kan få tillbaka den där tvättäkta kontakten med folk när man tog en fika, tjötade och umgicks. Man hördes per telefon och inte per Facebook. Bara ordet "Facebook" får mig att vilja hulka upp något hårigt. "Gå in på Facebook, gilla oss och få rabatt", "Jag såg på Facebook att du bla bla bla". Man gillar kort och statusar för att på nåt sätt visa intresse. Nej. That's is NOT my source of reality.
Så efter två års troget förhållande med FB har vi nu gått skilda vägar.
HEJ livet! Jag är tillbaka!


Jag behöver en ny huvudbonad också. Någon som kan tipsa om ett schysst ställe där man kan köpa sig nåt?

Om jag ändå vore man..

Jag tyckte tydligen att det var en strålande idé att peta in ett finger i ögat med våld så att ett litet, nästan obefintligt, blåmärke uppstod på bindhinnan. Gjorde så djävulusiskt ont och jag kunde inte se något på resten kvällen. Har väl bara ett öga kvar lagom till jul. Passar bra. Då vet jag precis vad jag ska önska mig i julklapp.
Precis till läggdags, vid en vändning till rätta läget av sovställning, slog jag i armen i rokokomöblemanget. Det fick bägaren att rinna över och jag började muttra för mig själv. Då kom jag på hur jävla trött jag blir på mig själv ibland. Jag fick också chansen att skratta mig harmynt när jag petade Andreas i ögat också.

Ibland undrar jag om det inte livet hade varit lite lättare med (lite mer) mustasch och ett gäng mindre hormoner att hantera (De är nämligen förrädiska och kan tydligen ge kroppsimpulser som är svåra att behärska.)
Dessutom får man mer i lön, slipper barna- kravet, mens och 9 månaders väntetid, man anses vara av lite högre "rang" enligt samhället igår, idag och i framtiden. Skulle dock kännas beklämmande att behöva rätta till pungen 600 gånger om dagen och eventuellt få den mellan skinkorna när byxorna sitter för tight, men annars vore det kanske lite roligare att vara man ibland.
En s.k pysselkväll

Jag slarvar med bilder här! Har tagit mycket bilder det senaste och gjort massor av roliga saker men jag är dålig på att dokumentera det. *Pianolock på fingrarna*


Lite kontraster på mina och Marias teckningskunskaper.

Therese stickar gärna mössor och har en hel låda med mössor. Det var bara att prova allihopa. Jag behöver en mössa men jag kom snabbt på varför jag har ont i öronen varje vinter.. Mitt jävla anlete är inte gjort för huvudbonader of anykind. Jag vet inte.. Jag ser ut som Skalle- Per eller nåt.

(Sådana här bilder lägger man kanske hellre ut på FB men jag är inte så väldigt aktiv där och det går alldeles för segt att lägga upp bilder för att jag ens ska orka, så därför hamnar de här. Råkar veta att FB- människor gärna snokar in här också såatte..

En kväll med kollegorna
Dricker man inte alkohol så blir det cocla cola i vinglas. Jävligt spexigt!
Självmordbenägen liten krake som hamnat mitt i belysningen. Kändes sådär att ställa ner chipspåsen på golvet när man såg den här.. Vidriga småkryp!


Plantera vidare peace- tecken! Det sprider sig som en löpeld vetja!Det här var en underbar kväll i Schasnas (Jasnas) kolonistuga för två veckor sedan. Vi (Jag & dessa tre kollegor, varav en inte vill vara med på bild) spenderade flera timmar i denna stuga och bara åt, drack, tjötade. Jävla bra gäng detta!
Observera detta: Är man "fotograf" så hamnar man sällan på kort men en bild fick jag vara med på!

RSS 2.0