Hade Murphy en lillebror?

En gren höll på att kosta mig livet i morse, tack vare gårdagens blåsväder (Herrejävlar, på tal om blåsten! Stolar flyttade sig hejvilt på balkongen och vatten överallt. Hujeda mig!)
Klockan 06.00 på morgonen är man kanske inte en alert senior och mörkt som sjutton var det ute. Och det är klart att man ska kliva rakt ner i en av livets fällor vid den tiden på dygnet. Jag trampade snett med foten på en här pinnen och pep men jag gjorde mig inte illa, som tur var men det räcker ju med att det troligtvis såg ut som att jag sket på mig. Sen blir jag alltid nojig vid sådana där händelser och ser mig omkring för att försäkra mig om att ingen har sett mig..
 Men så tänker jag det: JÄVLA GRENJÄVEL! Jag kunde ju ha slått ihjäl mig, för helvete! Sen vill jag bara ta tag i grenen, slänga den i tusen småbitar och growla. Bara för att jag har morgonhumör på allt detta. Men jag behärskade mig.

Vi vänder bland nu och går vidare. Släpper alla onda tankar om det här lilla missödet och går över till ett annat, roligare kapitel.
Fast jag har tydligen inte skrivit längre än så här i min bok.. Så jag har inget roligt att förtälja.

Murphys law..

Kommentarer
Postat av: Anders J

Bättre en fot i grenen än gröt i venen...öh...eller nåt :P

2011-11-28 @ 14:41:14
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com/
Postat av: Sandra Ernst

sv; åh tack så mkt :D

2011-11-30 @ 02:47:16
URL: http://carnivalofsins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0