Livet utanför Facebook

Jag tog bort min Facebook igår. Storartat va? Folk lär ju börja undra vart man har tagit vägen när man inte finns tillgänglig på internet, mer än här då. Å andra sidan har jag både en vanlig mail och en telefon om det skulle vara något viktigt.
Jag är trött på sporadisk nätkontakt med folk som jag aldrig pratar med annars. Känns verkligen helt meningslöst. Jag vill någonstans inbilla mig att man/jag kan få tillbaka den där tvättäkta kontakten med folk när man tog en fika, tjötade och umgicks. Man hördes per telefon och inte per Facebook. Bara ordet "Facebook" får mig att vilja hulka upp något hårigt. "Gå in på Facebook, gilla oss och få rabatt", "Jag såg på Facebook att du bla bla bla". Man gillar kort och statusar för att på nåt sätt visa intresse. Nej. That's is NOT my source of reality.
Så efter två års troget förhållande med FB har vi nu gått skilda vägar.
HEJ livet! Jag är tillbaka!


Jag behöver en ny huvudbonad också. Någon som kan tipsa om ett schysst ställe där man kan köpa sig nåt?

Kommentarer
Postat av: Johan

Hej!Vi på Rakebacklovers är intresserade av att köpa ett inlägg på din blogg.

Inlägget kommer vara cirka 150 ord långt och handla om gambling.

Vi kommer vilja länka till 4 sidor på 4 olika nyckelord.Är du intresserad?

Svara på detta mailet så får du inlägget och länkarna.Vi betalar dig 300kr för 5 minuters arbete.

2011-11-11 @ 16:23:52
Postat av: Sandra

Har funderat skitlänge på att ta bort Facebook.. Men nånstans är jag lite småskraj att man ska bli "bortglömd".. Men om man blir det, så var det kanske inte så noga ändå? Då klarar man väl sig utan dom personerna? Hm.. Är nog dags att göra slag i saken.. Snart.. :PJag älskar ditt hår människa! Växer ju för fan som ogräs! Jag är inte det minsta avis, lovar! :P

2011-11-12 @ 15:43:59
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tänkte mest på såna som man inte har nummer till, gamla klasskompisar å sånt.. Har fått kontakt med en kompis som jag gick i mellanstadiet med och nu ska vi ses på en fika har vi tänkt.. Den kontakten hade jag aldrig fått om jag inte haft facebook.. Så det är lite dubbelt, det där.. Men mestadels låter man ju facebook ta över, och det är sorgligt!Jag vet inte alls när vi far nånstans alls nästa gång, faktiskt. Det är inte så fett på kontot, så att säga. Men vi har planerat en lång roadtrip till våren, som kommer gå förbi Göteborg, enbart för att hälsa på dig! Det sa jag som krav till Dahne, haha! :P När är din nästa tripp till Orsa planerad då? Kan kanske anpassa oss lite efter det och styra till det så vi dyker upp typ samtidigt, eftersom vi inte har nåt alls planerat.. :)

2011-11-13 @ 22:47:48
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0