Om jag ändå vore man..

Jag tyckte tydligen att det var en strålande idé att peta in ett finger i ögat med våld så att ett litet, nästan obefintligt, blåmärke uppstod på bindhinnan. Gjorde så djävulusiskt ont och jag kunde inte se något på resten kvällen. Har väl bara ett öga kvar lagom till jul. Passar bra. Då vet jag precis vad jag ska önska mig i julklapp.
Precis till läggdags, vid en vändning till rätta läget av sovställning, slog jag i armen i rokokomöblemanget. Det fick bägaren att rinna över och jag började muttra för mig själv. Då kom jag på hur jävla trött jag blir på mig själv ibland. Jag fick också chansen att skratta mig harmynt när jag petade Andreas i ögat också.

Ibland undrar jag om det inte livet hade varit lite lättare med (lite mer) mustasch och ett gäng mindre hormoner att hantera (De är nämligen förrädiska och kan tydligen ge kroppsimpulser som är svåra att behärska.)
Dessutom får man mer i lön, slipper barna- kravet, mens och 9 månaders väntetid, man anses vara av lite högre "rang" enligt samhället igår, idag och i framtiden. Skulle dock kännas beklämmande att behöva rätta till pungen 600 gånger om dagen och eventuellt få den mellan skinkorna när byxorna sitter för tight, men annars vore det kanske lite roligare att vara man ibland.
Kommentarer
Postat av: Hanna

Hahaha.... Du är bara för underbar.. Kan hålla med dig om att det verkar vara lättare att vara man.. :P

2011-11-03 @ 20:16:46
URL: http://seducemymind.blogg.se/
Postat av: Maddis

Ja, det verkar lite enklare att vara man iaf!Sv: Ett: Tackar! Ja, jag tröttnar i perioder och behöver förändring men jag går ju alltid tillbaka förr eller senare. Den här gången höll jag mig nästan ett halvår, rätt bra tycker jag :D

Två: Taaaaaaaack! Blod och pippi, bra kombination.

2011-11-03 @ 21:13:47
URL: http://sindrobe.se
Postat av: Frida

Sv; Tack! Photoshop + ritplatta, rita, måla, måla, rita! That's pretty much it!

2011-11-05 @ 15:04:32
URL: http://fridae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0