Onda ögat och lena hande(é)n

Göteborg i all ära men bort med allt folk som struttar runt på stan och julshoppar! Jag tror att många tänkte som mig och Andreas idag: Åk ner tidigt en fredag. Då lär det inte vara mycket folk på stan. Alla var ju nere på stan vid 13- tiden! Jag kunde inte låta bli att tänka: Vad fan, har folk inget jobb att gå till? VÄCK MED ER!
 Jag blir så jävla stressad av folk också. De puttas och knuffas, roffar åt sig grejer som om de aldrig sett kläder förr och som om hela tjocka plånboken var ivrig att få hoppa fram och hosta upp pengar, som folk tycks ha i överflöd. 
Jag själv tänkte mest lalla runt med karln min och fönstershoppa lite, för att vi aldrig gör det annars. Är det mycket folk i en butik så gör jag en U- sväng och går någon annanstans. Klaustrofobia?

Jag hittade dock ett cigarettmunstycke från Brobergs på 15 cm. Mest för att se lite pimpad ut på fest någon gång.
(Jag ska ju på födelsedagsfest imorgon så det passar nog bra!)

cigarettmunstycke
brobergs göteborg
glitter
hand
Jävligt cool ring! Jag brukar inte gilla helsilver när det kommer till ringar men den här var fräck just för att det är två knäppta händer. Evil hands. Det är coolt när något ser evil ut eller hur? Ja. Som döskallar och annat skit.

Kommentarer
Postat av: syster

ser ut som om du har en stump till finger:D

2011-11-25 @ 23:18:40
Postat av: Anders J

Riktigt najs ring, så grattis :)

Jag pratade faktiskt senast idag med busschauffören om julstressen och att vi varje år slår knut på oss själva och slår nya handelsrekord, hur mycket kris vi än har. Själv tar jag det väldigt lugnt och om jag nu måste köpa något så fixar jag det online.

Man får inte vara dum för då kan man bli chef :)

2011-11-26 @ 00:03:16
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com/
Postat av: Bela

Syrran: hahaha! Ja det gör det fan i mig. "Is'nt our little friend stump?"

2011-11-26 @ 00:04:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0