Halloween- partyt för i år

halloween
Kvällens sminkning. Inget särskilt med det. Lite mörkt, "Marilyn Manson- inspirerat" som någon sa. Jag ville bara vara mörkrets furste.Ängel, halloween


halloweenbela, fånge


Hela bilden är ju mongo...Jag bytte kläder. Klänningen jag hade innan var lite för stor och att dra upp den blev kvällens ticks (Tills jag tröttnade!)


Här någonstans börjar det spåra ur...

Brandinfo.

Nu har jag funderat färdigt ut i stympade halvidioter som går och tuttar på radhus. Jag ska ringa mitt försäkringsbolag ang. cykeln som står i källaren, min RR- cykel. Asfräck är den eller var den.. Vet inte hur det ser ut riktigt än.
Lustigt dock att jag kom att tänka på min tvättid och började fundera ut i den: "Hm, undrar när jag har tvättid? Kanske ska gå ner och kolla." NEJ! Det går icke!
Centrallåset funkar inte här heller, så vi grannar får hjälpas åt att öppna åt varandra. Vissa har inget varmvatten och får duscha hos grannarna mittemot. Ja, vi får kalla det hela gemenskap.

Sen tackar jag alla som har visat omtanke för mig/oss ang. detta. Vi mår bra, alla klarade sig men är såklart chockade. Tänkte bara säga det.
Snart lägger jag upp lite roligare bilder från partyt i lördags.

P.S KÖP EN BRANDVARNARE!
Och skapa inte den panik som vi gjorde genom att försöka få ut alla ur huset, om det inte brinner i den lägenhet du befinner dig i. Om det inte råder någon fara, så stanna kvar i lägenheten och stäng alla dörrar & fönster. Den informationen fick vi av brandkåren igår.

Det brann i min källare

Jag och mina vänner hade lite party här hemma igår och några minuter över tolv säger en av mina vänner att det luktar rök. Michaela hällde vatten i askkoppen i tro om att den orsakat lukten men jag kände att röken kom utifrån trapphuset. Jag tittade först i kikhålet, kände på dörren och öppnade. Där möttes jag av kraftig rök kommandes nerifrån huset och jag sprang ner till källardörren. Där inne brann det! Det smattrade och jag hörde att det var illa, så jag sprang upp igen i ren panik och sa åt alla att springa ut. Jag flög på Michaela och tog hennes telefon, ringde 112 - Vilka uppenbarligen var informerade om läget.
Under tiden springer alla mina kompisar ut i trappen och plingar på alla dörrar och skriker att det brinner. I luren hos 112 säger de att vi ska gå in i lägenheterna igen och stänga alla dörrar/fönster, vilket har gjort att vi startat en panik hos grannarna ovanför mig som har barn. De sprang in i lägenheten igen men gick sen ut och fick riktig panik på balkongen. De skrek och gormade för glatta livet. Till slut gick en brandman upp och lugnade dem.
Några av oss stannade kvar i lägenheten, andra sprang ut.
Röken vällde ut ur källaren och röken hade nått min dörr (Jag bor på andra våningen), vilket också gjorde att jag fick rök i lägenheten. Inte farligt men tillräckligt.
 Brandkåren dök till slut upp och hela kvarteret var fullt av folk och brandbilar, poliser. 40 minuter senare var elden släckt och vi kunde gå ut.

* Nyheten går att läsa här. - Man misstänker alltså mordbrand och därför blir det hela lite underligare när vi utanför huset stötte på en väldigt konstig medelåldersman. Jag fick fruktansvärt dåliga vibbar av honom. Jag har tipsat polisen om detta.
Elden började i huset bredvid mig och därför brann det extra mycket runt min balkong också.
SÅ FRUKTANSVÄRT LÄSKIGT! Jag har aldirg varit nära eld, mer än en ciggarett. Idag har jag bara haft ångest.

Martin hamnade utanför huset och tog bilder (Men det var lite värre än så här!)
---

Det här är resultatet efteråt (Jag har inte gått dit där branden startade. Det var alldeles för mycket grejer i vägen och jag vågade inte gå närmare. Det här ifrån min källaringång..


hisingen

Varför jag inte dricker alkohol?

För ett par dagar sen fick jag frågan: Varför dricker du inte alkohol?
Svar: För det första har jag varit nykter i snart 3 år (Sen 6 dec 2008) och det är för att jag inte gillar alkohol. Jag gillar inte vad den gör med människor. Jag gillar att veta vart jag har människor i deras orginalversion och med alkohol kan människor jag tycker om förändras till något dåligt, vilket jag har svårt att hantera; allt från in vino veritas till personlighetsklyvning.
För min egen del, i alkoholsammanhang, så händer inte mycket mer än att jag blir trött och seg. Hur jävla party är det? (Jag är roligare som jag är!)
 Man blir torr i käften, tappar kontrollen över sin kropp och dess rörelseförmåga (Jag vet inte hur många gånger jag har ramlat och slagit mig fördärvad) plus att oavsett hur mycket man dricker så drabbas man av något s.k bakfylla som kan innefatta både ångest och annat av absolut ingen anledning (Beror i största sannolikhet på att man tappar just kontrollen). Verkar ju helt hjärndött att dricka något som får en att må dåligt. Finns det ingen kärleksdryck man kan hinka i sig istället? 
 Många tror säkert att det döljer sig en best i mig som jag inte vågar släppa ut men nej, så är inte fallet. Alkohol är inte kul. That´s it!

* Det skall dock inflikas med att hur det än är så predikar jag inte över detta. Jag slutar inte umgås med folk som dricker alkohol och jag försöker inte konvertera dem till nykterister. Allt detta handlar om min egna övertygelse.
Blir folk för fulla och dryga så ignorerar jag dem bara. Svårare än så blir det inte.
Det finns alltid två vägar att gå: Antingen åt samma riktning eller också därifrån.


När böldpesten kom till stan...

clowncunt

En jätteböld befinner sig nu på hakan (Jag döljer den väl här va!), som om det var en ny arm på väg ut. Jag är måttligt trött på den här böldpesten som invaderat mitt ansikte, framförallt på hakan. Jag tror bestämt att Cerazette har något med detta att göra.
NÄR FAN ska de göra riktiga p- plåster/piller åt män? När ska DE få bära bördan? Om ingen annan tar tag i det där på allvar snart så säger jag upp mig från jobbet (Och jobbet som kvinna!), går med i F! för att sedan hålla Schyman i handen resten av tiden tills vi kommit i underfund med hur vi ska gå tillväga med detta lilla i- landsproblem. JAG BOJKOTTAR BÖLDPESTEN, säger jag eder.

Hösten ÄR här!

bela

höst
bela och mathias
bela och mathias
bela och mathias

Bra layout här! Bilderna får inte plats. För bövelen också..

Bela as Bela Lugosi

Det vankas en liten halloween- förfest här imorgon. Hittills är vi bara 5 personer (Lite jämfört med fjolårets 21 pers!) men å andra sidan är det trevligare med mindre folk och mer gemenskap.
Morgondagens tema är: Vampyrslott!
Jag kan helt enkelt inte sluta gilla vampyr- teman. Därför lät jag mig inspireras lite av det till onsdagens sminkning (Synd ju så dåligt på kortet också). Röd läppkajal fungerar utmärkt för att få lite effekt! Igår köpte jag även en i violett. Riktigt snyggt!
 Det här med linser har lockat mig men jag törs inte använda sånt, om det skulle vara så att mina ögon får en reaktion av dem. Jag har ju förstått att ögonen är känsliga. Sen vet jag fan inte ens om jag får in ett par linser utan att gröpa ur hela ögat, så dåligt jag hanterar pill- jobb. Vampyrtänder har jag ju redan i käften.


clowncunt
VIN- ögd? Nej, men vindögd.


Bloglovin- problem, någon?

Min hotmail- adress finns helt plötsligt inte registrerat. SKUMT! Så blir det när det sitter små Lisbeth Salanders ute i vida världen och hackar sig in på olika sajter. Jag såg på min hotmail att "jag" begärt nytt lösenord dit men det har jeg icke och det nya lösenordet jag fått funkar icke. Sug min feta då, förfan.
Nu snart ska jag ladda upp lite pics från veckan som gått.

Gaddafis död - Äckligaste jag sett

Jag såg videon med bilder av Gaddafis död och jag tycker att den här hemsk! Den ger mig kalla kårar. Han var ju ett monster utan dess like men jag kan änå inte slå mig fri från tanken att man firar en människas död världen över. En hel uppsjö av arga människor bara älskar att få mata på slag, skjuta honom till döds och njuter av att se honom falla ihop.
Visst, Libyens folk kan ju jubla och resten av världen också men jag tycker fortfarande att det är läskigt att man kan gotta sig i det man får se.
Det sitter nog mer i mig. Hur hemska folk än är så tycker jag inte sällan synd om dem. Stockholmsyndrom?

Mongo på riktigt

Jag skulle bara fotografera mig med en rejäl mongobild men med stora fingrar och liten telefon kan de bli vad som helst. En video på 2 sekunder men det bjuder jag på! Inget är roligt med det här egentligen mer än att jag får lite panik när jag inser att det står REC på telefonen. Stopp!
Och nej, inget fel på mongon. Jag är ju ett och mig är det inget fel på.


Blå och hårig, tydligen.

En liten olyckshändelse (Lyckas jag alltid drabbas av). Känn på smärta, folket!
Nu är blåmärket borta men fy fan hur det har sett ut. Som om jag doppat hela tummen i bläck.


Enhörning på Hisingen

På ängen på väg till och från jobbet finns en stor äng där både kor och får betar. Som tur var lyckades jag fota en av dem på nära håll. Den har bara ett horn! Och fin är den. Som från en saga, som Lisa sa.


Hårigt värre..

Jag tänkte lägga upp ytterligare en bild på hur snyggt det är med röda ögonbryn, så jag posade framför kameran och slängde upp bilderna på datorn. De flesta var ju suddiga av någon jävla anledning. Efter att ha tagit mig en närmare titt på just den här bilden så upptäcker jag en luden överläpp. INTE OKEJ!
 Om jag nu rakar mig lite på sidorna och sparar en bit precis under näsan, färgar den svart.. Vet ni vem det blir då? BITLER! Rimmar på bitter också. Det är precis vad jag blir när jag upptäcker oönskad hårväxt i ansiktet! Snart växer väl näshåret ut på mig också, sen på hakan och vårta på näsan.
Hej, jag heter Bela och jag är 24 bast!

bela, clowncunt

Ta upp armarna och flaxa!

Rockabilly- bandana i all ära men what up med flärpen? En ny version av Karlsson på taket med propellern på huvet. Det hade vart nåt de'!


Men FYFAN för skitig spegel! Hujeda mig. Finns det ingen som städar här hemma? Ska kolla in Blocket och kolla utbudet på billiga städerskor..

clowncunt, bela
Yes folks, jag har rakat mig under armarna!

Would anybody die for me

Jag och min karl håller på att dra igenom Millenium- filmerna och såg "Flickan som lekte med elden" igår kväll (En fruktansvärt bra triologi faktiskt). Där finns den underbara låten av Jacob Groth - Would anybody die for me. Den passar särskilt bra in på hösten, mörkret, frosten. Den låten kräver att få en plats här.


Hardcore?

Jag avskyr reklam fast en del reklamer är lite lustiga ibland. Här har vi ett gott exempel. Helt skruvat.


Spetsas av tjuren

Och aldrig lär de sig... SKYLL DIG SJÄLV, din jävla matador!

You're cruisin for a bruisin'

Jag är så djävulusiskt sugen på att köpa ett eget domän och starta bloggen på ett annat ställe och så kommer det att bli. Frågan är bara när allt är klart. Det här med domän och bla bla.. Det är ju kinesiska för mig. Fattar ingenting och har därför bett om lite support av en bekant.
Fram tills dess får jag försöka hålla den här bloggen vid liv.

Jag var på Liseberg med Carro (Andreas kusin) innan de stängde för säsongen, då vi erhöll ett par åkbiljetter och entré till gasten.. Ja, you name it. Jag är inte den som är den och försökte väl åka av mig på det som kändes intressant. Sen kommer insikten om att jag är en riktig ärketönt när det kommer till höjder..
 Vi åkte både Uppskjutet och Höjdskräcken för att det är "typ" det läskigaste som finns där inne (Allt annat är ju för barn..?)
Så, vad gör jag? Jag blundar hela vägen upp och hela vägen ner. Jag törs inte se mig själv högre upp än 2 meter från marken. Jag får en sådan där spagetti- känsla i hela kroppen där jag silas mellan bältet och stolen, faller ur hela åket och slår huvudet i gatan. AJ och nej tack. Blunda och låt det hända. Det hjälper. Då har man i alla fall åkt. Det är det viktigaste.
Vi gick spegelmojängen också (Inte särskilt intressant faktiskt).

liseberg, karusell
liseberg, karusell
liseberg, karusell
liseberg, karusell
Carro är så söt här. En riktig midget- operasångerska!

liseberg, karusell

liseberg, karusell
Frankensteins brud och Bela.

liseberg, karusell
"You´re cruisin' for a bruisin', man".

liseberg, karusell
carro
Jävla bra tjej, Carro!

liseberg
Jag är ju den värre sorten som alltid bär kniv och puttar omkull barn som står i kö.

---

liseberg
Vi åkte radiobilarna tre gånger i rad (?) för att det började regna ute och radiobilarna är allt som finns under tak men det kostar att åka de här jävlarna! Förutom whiplash- skador så slår man sig halvt fördrävad och det ska jag bevisa:

liseberg
Det här är mitt knä, om det inte skulle framgå av bilden. Jag känner att en del av barnet inom mig har sagt: Nej, nu får det räcka. Aldrig mera radiobilarna!

RSS 2.0