You're cruisin for a bruisin'

Jag är så djävulusiskt sugen på att köpa ett eget domän och starta bloggen på ett annat ställe och så kommer det att bli. Frågan är bara när allt är klart. Det här med domän och bla bla.. Det är ju kinesiska för mig. Fattar ingenting och har därför bett om lite support av en bekant.
Fram tills dess får jag försöka hålla den här bloggen vid liv.

Jag var på Liseberg med Carro (Andreas kusin) innan de stängde för säsongen, då vi erhöll ett par åkbiljetter och entré till gasten.. Ja, you name it. Jag är inte den som är den och försökte väl åka av mig på det som kändes intressant. Sen kommer insikten om att jag är en riktig ärketönt när det kommer till höjder..
 Vi åkte både Uppskjutet och Höjdskräcken för att det är "typ" det läskigaste som finns där inne (Allt annat är ju för barn..?)
Så, vad gör jag? Jag blundar hela vägen upp och hela vägen ner. Jag törs inte se mig själv högre upp än 2 meter från marken. Jag får en sådan där spagetti- känsla i hela kroppen där jag silas mellan bältet och stolen, faller ur hela åket och slår huvudet i gatan. AJ och nej tack. Blunda och låt det hända. Det hjälper. Då har man i alla fall åkt. Det är det viktigaste.
Vi gick spegelmojängen också (Inte särskilt intressant faktiskt).

liseberg, karusell
liseberg, karusell
liseberg, karusell
liseberg, karusell
Carro är så söt här. En riktig midget- operasångerska!

liseberg, karusell

liseberg, karusell
Frankensteins brud och Bela.

liseberg, karusell
"You´re cruisin' for a bruisin', man".

liseberg, karusell
carro
Jävla bra tjej, Carro!

liseberg
Jag är ju den värre sorten som alltid bär kniv och puttar omkull barn som står i kö.

---

liseberg
Vi åkte radiobilarna tre gånger i rad (?) för att det började regna ute och radiobilarna är allt som finns under tak men det kostar att åka de här jävlarna! Förutom whiplash- skador så slår man sig halvt fördrävad och det ska jag bevisa:

liseberg
Det här är mitt knä, om det inte skulle framgå av bilden. Jag känner att en del av barnet inom mig har sagt: Nej, nu får det räcka. Aldrig mera radiobilarna!

Kommentarer
Postat av: Anders J

Hehe fetnajs ju - och benen klarade sig, antar jag :PDet ska bli intressant när du skaffar domänen, hoppas din bekant klarar biffen. Det är en djungel detdära dårå. Men jag håller tummarna såklart :)

2011-10-13 @ 23:28:56
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com
Postat av: Carro kusin

Hihihi, det måste synas lite oxå att vi vart där Bela, det var ju inte blodvite iallafall...Oh shit vad han spanar in dig i spegelhuset, undra om det är frankensteins brud eller bela han fastnat för!Klart du ska vidareutveckla dig o dina talanger Bela, löser det inte sig med din polare så ring Tony, han kan det där!!!

Tjing

2011-10-14 @ 10:56:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0