Idol- Bard

Jag vet inte om jag kan kalla mig en "sucker" för Idol men det är ändå billig underhållning, i tanke på att jag inte ens betalar tv- licens.
 Det dyker upp saker i tv- rutan som man inte trodde fanns. Först och främst de människor som inte ens ger sig själva en ärlig chans, de som är taskiga mot sig själva som ställer upp i självaste tv för att de tror att de kan sjunga & leverera artisteri men som i själva verket är synonymt med "dålig självbild".
Sen finns de ju faktiskt de här personerna som kan leverera. Moa var en av dem, Linnie en annan (Dessutom måste jag säga som Alexander Bard: "Jag är svag för allt androgynt.")
 Alexander Bard är ju en klass för sig. Jag tål honom inte men samtidigt så gillar jag honom. Jag kan knappt vänta på nästa ord han ska säga.
Det roligaste med Alexander Bard är att han skrämde mig som barn. Jag tyckte att han var det läskigaste jag sett, då när Army of lovers var i sitt esse.

Det lustiga är att han påminner om en nazist från Mora..

Kommentarer
Postat av: Anders J

Jag råkade se lite på Idol nu senast och slogs av hur sur han verkade. För övrigt gillar jag honom för han verkar ju inte direkt dum. Att han sedan är hetlevrad vänsterpartist kan man ju tycka vad man vill om :)

Man kanske skulle skaffa sig en sådan musch?

2011-09-10 @ 16:02:02
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com
Postat av: Anders J

Sv: Faktiskt sant. Den psykotiska blicken i kombinatipn med rakad skalle och en vildvuxen snorbroms under nosen lär ju få vem som helst att darra på manchetten...Okej, det fixar jag. En sådan brudmagnet måste jag ju bara ha blink blink :P

2011-09-10 @ 16:50:13
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com
Postat av: Emma

Haha vet vilken nazist du menar tror jag :P

Dock gillar jag Bard. Han kör liksom sin grej på något sätt ^^

2011-10-18 @ 22:56:43
URL: http://twitter.com/EmVestergaarden

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0