För Den som vet med sig

Det här med blogg är så förbannat tröttsamt och otacksamt ibland. Det händer lite då och då att det trillar in någon imbecill fjant som bara måste kläcka ur sig en spydig kommentar, likt en gigantisk jättebest på väg ut från anus. Det är som om folk inte kan hålla sig ifrån att säga något dumt; Gud nåde dig för att skriva något snällt. Må du hamna i helvetet.
Så jävla provokativt är inte denna blogg att man måste slänga ur sig banala uppläxningar på rad utan substans.
 Det här handlar inte om att man inte får ha åsikter. Välkomna med synpunkter och motargument of anykind men personangrepp är så jävla gjort. Skapa en ny onanitjänst på nätet; Gör något revolutionerande!

Jag säger eder: Håll käften och kyss mig. Annars finns det ett kryss längt upp i hörnet att klicka på om det inte passar sig att läsa det jag skriver.

Kommentarer
Postat av: Anders J

Hmm det var intressant. Jag menar, vad finns det att argumentera emot på din blogg? Speciellt när det är dina tankar och upplevelser som du skriver om, hur kan någon då hacka på det? Märkligt folk det finns men det är som jag brukar säga, den siste idioten är ännu icke född.

Btw snygg uppläxning, I lööve it hehe. "gigantisk jättebest" kommer jag flina åt resten av kvällen :P

2011-09-17 @ 17:19:26
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com
Postat av: åsa

Jag vill inte kyssa dig men +1 på det. Det är väl samma människor som bara måste snacka skit om allt och alla IRL. D.v.s. tröttsamma varelser.

2011-09-23 @ 17:15:37
URL: http://septikemi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0