Bela in a nutshell

Jag gick från jobbet ner mot busskuren i det här mörkret och går under ett träd med kvistar som sträcker sig flera meter runt omkring sig (Resten skulle man kunna räkna ut med röven men för att inte spoila det roliga måste jag fortsätta) och med min stora hår- knövel på huvudet fastnar jag givetvis i en av grenarna. Det inser jag först när kroppen är en meter före huvudet och jag inte kommer längre, helt enkelt.
För mig verkar det mer rimligt att en gren går av om man fastnar och fortsätter lunka på men den här grenen var ju mer utav en stockliknande variant och fick snarare mig att gå av än tvärtom.
Hela händelsen gav mig en frisyr som jag aldrig någonsin skådat och bara för den sakens skull gjorde jag ingenting åt saken utan åkte buss med en traditionsenlig sumobrottar- frisyr på sned. Kunde 80- talet, så kan jag!

Och den förbenade Kamprad- designade skiten jag tappade på tån för drygt två veckor sedan gav tån en riktig törn! Jag misstänker att jag stukade tån ordentligt och givetvis slår jag i den vart jag än sätter ner foten.
Vad sägs om att kapa fötterna OCH huvudet? Sen borde ju alla mina problem vara borta. Det borde funka. Det borde räcka med en torso.

Om inte annat borde jag hålla mig borta från allt vad träd heter..

Kommentarer
Postat av: Sandra Ernst

sv; nej det har jag faktiskt inte, har bara köpt en fluga och satt dit : ]

fast jag skulle kunna lägga upp en bild nån dag iaf !

2012-04-03 @ 01:31:41
URL: http://carnivalofsins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0