Gardarobben

Garderoben har intagit sin plats i hemmet!
Det är svårt med möblemanget när man har blott 38 kvm till sitt förfogande och när jag köpte garderoben trodde jag att det skulle kännas trångt men det blev faktiskt bra!
Att lyckas fylla två garderober med bara kläder är inte illa pinkat. Bättre pinkat är det att jag tycker mig aldrig ha några kläder att ta på mig. Det måste vara en brud- grej det där..

Nu börjar lägenheten bli som jag vill ha den i alla fall men jag inväntar ändå en 2:a som jag står i kö på. Rokokosofforna tar mycket plats! Dessutom förstör de tapeterna med sina hårda kanter. Det blir dyrt att flytta härifrån.
Å andra sidan tänker jag inte leva resten av mitt liv i en etta.

Sen har vi de söta salt- och pepparkaren i svart & vitt! Finns att köpa på ÖB faktiskt.

När man sysslar med städning, montering av grejer, ommöblering or what the fuck ever, så behöver man bra musik! Annars finns det risk för att man tappar inspirationen.


Kommentarer
Postat av: Anna

Din säng hade jag gärna sovit i.. Hur har du gjort det där med gardinen? Såg ut som en idé jag har lust att sno. Berätta!!

2012-04-01 @ 18:08:09
URL: http://megalodon.blogg.se/
Postat av: Frida

Hade inte tackat nej till din inredning alltså. Blir sjukt sugen på rokokosoffor. Åh. Och sängram. Finns ju knappt några i 120.Ny blögg f.ö!

2012-04-03 @ 13:57:16
URL: http://vrul.blogspot.se/
Postat av: Veronika

Jag var tvungen att titta tillbaka under din kategori "inredning", helvete vad du har hittat snygga saker! Alla sängarna och sofforna, jag är helt kär. Att inte snacka om denna ljuskrona som syns lite på bilden, har letat efter en sådan länge!
Hittade en affär nu i helgen i sthlm, där det såg ut som de hade sådana ljuskronor, men typiskt nog var den stängd... Hade nog ändå inte kunnat få med mig en ljuskrona hem.. haha!

Svar: sv: Tack! :D Jag har legat på latsidan när det kommer till inredning och tips. Jag praktiskt tagit älskar det mörka viktorianska/gotiska blandat med royal.. Och vintage.Vilken ljuskrona tänkte du på? Den med döskallar eller den svarta?
belaland.se

2013-10-09 @ 20:42:49
URL: http://verrran.blogg.se
Postat av: Veronika

Nu fick jag svaret till denna kommentaren. haha.

Men jag menar den svarta ljuskronan, så fin! Men tipsa gärna mer om inredning, du har perfekt stil!

Svar: Tack ;D Jag ska bättra mig!
belaland.se

2013-10-17 @ 10:34:57
URL: http://verrran.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0