Hugg av den!

Ortopeden ringde för en stund sedan och kom med glädjande besked om min deformerade fot: Den skall opereras!
Skönt. Den här knölen har retat mig sedan jag var i 10 års åldern. 
 Jag har varit hos ortopeder förr och fått det klart för mig att foten inte går att göra något åt, att knölen skulle vara en del av min fot men om den har "växt" så tror jag banne mig att man kan göra något åt den. Så envis som jag är, ringde jag en annan ortoped som nu har konstaterat att det ligger ett extraben på ett annan ben (Ganska vanligt vid den här typen av åkomma) och att det faktiskt går att ta bort knölen. Nu slipper jag slita ut delar av mina skor bara för den där gigantiska jävla golfbollen som ligger och trycker på insidan. 
Det är många gånger jag har samlat kraft för att göra en "Saw" och bara såga av mig foten för att slippa skiten men det kanske är bättre med en knöl än en stump?
 
Och det ska bli skönt att slippa jobbet ett par veckor.
Operationen kommer dock inte att ske förrän om ett par månader, gissar jag. Har jag otur får jag operera lagom till vintern, så att jag ska hoppa runt med kryckor på ett ben för att sedan ramla och bryta ett annat ben och bli invalido. Huvudet ner och fötterna upp!
Skit i det. Jag är glad ändå!
 

Kommentarer
Postat av: Emmie

Har också en sån knöl. Alla läkare har bara ryckt på axlarna. Samma med mina schlatter-knän. Har en knöl under varje knä som gör att jag inte kan stå på knä etc. Glad att någon får hjälp iallafall :)

2012-08-31 @ 18:36:19
URL: http://nocic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0