MAC cosmetics blir fulsmink

Jag läste i våras om att MAC cosmetics skulle sälja in sig på den kinesiska marknaden. I Kina har man lagar som kräver djurtester för kosmetika. Detta kom jag på när jag läste Maddis inlägg för några dagar sedan. Och jag säger precis som henne: jag är så sjukt besviken på MAC. Ett av världens ledande makeup- företag blir helt plötsligt ett företag med fulsmink, dvs att sminket testas på djur. Detta betyder att jag inte handlar från MAC något mer! Fuck you, helt enkelt.
Tur att man har NYX, Tikei, Elf m.fl att välja på.
 

Kommentarer
Postat av: Emmie

Jag vet inte vad som förvånar mig mest; att Kina skulle ha NÅGON lag alls som inte skadar djur eller människa eller att MAC blivit sellouts som sätter pengar framför allt. Bägge äcklar mig så jag får kräksmak i munnen.

Svar: jag var villig att bojkotta ALLT från Kina för bara något år sedan, tills jag insåg att jag skulle få en hel del jobb framför mig. bara för att Kina är ett omänskligt land som skrämmer skiten ur mig.då är vi två med kräksmak.
Bela

2012-08-27 @ 06:53:59
URL: http://nocic.se
Postat av: Maddis

Får verkligen hoppas att dom kan påverka lagstiftningen när dom är på plats. Det hade varit det enda goda i det hela.

Svar: ja, det hade varit önsketänkande. tror dock inte att fjuttiga MAC kommer nånvart i Kina. de verkar ju vara omöjliga att rubba. och lagen i Kina är väl rätt ny har jag för mig (?)
Bela

2012-08-27 @ 08:57:26
URL: http://sindrobe.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0