Med ålder kommer visdom

Jag hade faktiskt tänkt hålla bloggen vid liv, även om det stundtals verkar som att jag gett upp helt.
Det blir dock lite svårt att skriva eller uppdatera något när Blogg.se har fuckat ur så förbannat. Det har krånglat så länge jag kan minnas. Inte ens appen fungerar, vilket gör att man bloggar ännu mindre.
Ett litet plattformsbyte har varit på sin plats. Den enda som är bra med Blogg.se är designen som är så barnsligt enkel att jobba med. Allt annat är S-K-I-T.
Jag vill ju inte tappa mina gulliga anhängare här heller. Samtidigt så förstår jag om man tröttnar ur när en blogg aldrig uppdateras, som är utan header dessutom.
Med lite vilja, våld och Vaseline ska jag kicka igång bloggen ordentligt efter semestern. Först ska jag slå läger i vardagsrummet hemma, med filtar över bordet och böcker som får allt att hålla ihop. Sen ska jag kura in mig där under bordet ett par dagar för att klä av och på barbiedockor, leka affär, sova med snuttefilt och bara gå runt i en gammal t-shirt och blöja. Sen ska jag fylla 25. Den här härliga halva-vägen-till-femtio- ångesten vill jag hantera själv.
Och vad vill jag bli när jag blir stor? Jag hade nog, i min vildaste fantasi, kunnat tänka mig att bli fotograf. Fota en jävla massa band för olika tidningar bla bla bla. Jag har inte tänkt över det hela så noga. Att fota är så fruktansvärt roligt men jag har tyvärr tappat det lite grann. Å andra sidan borde jag kunna ge mig själv en ärlig chans och börja om igen. Öva mer, fota småband osv. Vad har man inte vänner till?

Så, babblet är slut. Återkommer efter helgen.
Höjt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0