Smink kan vara konst..

Och konstigt.

Smink var förr ett sätt att försköna sitt yttre; ta fram ansiktsdrag. Idag använder många sitt ansikte som en duk att lägga konst på. En del lyckas och en del misslyckas.
Ögonskuggorna har ju tagit över världen med regnbågens alla färger. Det handlar väl mycket om att fler blir inspirerade av alla Picasso- makeupartister som vågar ta sminket till en högre nivå. Fler målar sina ögonbryn i olika kulörer och nu har konsten nått läpparna.
Jag beundrar folk som kan låta fantasin flöda så. Visst kan man måla och kladda till något som ser snyggt ut för stunden men att få det att hålla eller snarare ha tålamod att underhålla en mer avancerad make är en helt annan femma. Man ska genomgå både dåligt väder, svettiga stunder etc. Hur fan lyckas man? Springa in på WC och pudra näsan tre gånger i timmen eller plocka upp fickspegeln lika många gånger för att hålla allt på plats? Jag säger som en pensionär känner på en långpromenad: Orka!

Vi har ju http://carnivalofsins.blogg.se
t ex. Hon är helt grym på smink och att utnyttja ansiktsduken till max. Där är det inte tal om mascara och läppglans. This is halloween! Och jag gillar't.

Hon kanske kan göra nåt sånt här, fast coolare? Och lite mer horror?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0