200 skott går till...

Jag är väl sådär bitter som bara jag kan vara. Men ärligt talat. Ett par saker har jag fått alldeles nog av:
 
1. Menskoppar - Måste man skriva om det precis överallt? Facebook, bloggar, forum.. Vet vi inte allt vi behöver veta om det här nu? Och måste man skylta med att man använder det? Intresseklubben antecknar eller?
 
2. SD - Jag är lika trött på SD som jag är på att läsa "smarta" och politiskt korrekta motargument. Ja, vi hatar SD men varför ge Sverigedemokraterna så mycket plats? Ju mer man uppmärksammar och visar sitt hat mot dem, desto större växer de sig. Mata inte odjuret!
 
3. Västtrafik - Nu ställer de in hela 2 bussar på min hållplats. Ska jag gå till jobbet eller? Jag kan inte riktigt lägga ihop ett och ett när det kommer till trängselskatten och Västtrafiks nya tidtabeller/linjer. Ibland är tid viktigare än pengar och snart höjer de priserna på kollektivtrafiken igen. Hur man än gör, förlorar man?
 
4. Television - Bara en massa hjärndöda reality- shows. Jag kunde inte bry mig mindre om hur rika medelålderskvinnor i USA lever.. Tacka vet jag Netflix/Viaplay!
 
5. Optimerad bemanning - Synonym för "slaveri". Ett ypperligt sätt att förstöra människor med stress och ovisshet. Rent långsiktigt kommer det här att bli en dyr historia. Politiker borde inte få vara politiker. Särskilt inte om man inte varit på golvet först, för det är så samhället ser ut. Ju högre upp i pyramiden man är, desto mindre vet man om någonting.
 
Jag har hört att det är bra att mörda folk i sin fantasi. Det hjälper en att bli av med ilska. 
Jag vet inte hur många gånger jag har mördat Fredrik Reinfeldt och hans anhängare, likförbannat är jag arg. Jag får fortsätta.. Kill, kill, kill!

Kommentarer
Postat av: Maddis

Men buuuu, kollade bussarna från min busshållplats nu (samma som för dig, antar jag?) och vilket jävla meck! Hur tänkte dom när 25an a.k.a nya 17 för mig ska gå var femtonde minut istället för mindre än var tionde? Det här kommer bli kaos.

2012-12-02 @ 15:24:19
URL: http://sindrobe.se
Postat av: belaland.se

sv: Jag vet! Jag fattar inte alls hur de har tänkt! Och om något händer den bussen man ska med, så finns inget backup. 25 har alltid varit mitt second choice om 17 är sen eller redan har gått.
Och 33:an ska de också dra in. Den gick iaf till Backaplan.

2012-12-02 @ 15:38:50
URL: http://belaland.se/
Postat av: Emmie

I princip alla bussar här som går till Mölndal Centrum ska sluta gå och ersättas med extra spårvagnar. Woo. Vagnar som oftast måste öppnas manuellt. Kul att pressa upp dörrar med händerna fulla av matkassar -_- Bra skrivet för övrigt.

Svar: Ja, och dessutom är vagnar oftast mer ofräscha, dånar utav bara helvete och har elaka kontrollanter. Nej, Västtrafik har gjort sig ett riktigt ner-köp. Men de är väl så illa tvungna om vi ska kunna betala Västlänken.. Kommer Göteborg bli nya Stockholm månne?

Tack ^^
belaland.se

2012-12-02 @ 17:28:47
URL: http://nocic.se
Postat av: Frida

Menskoppar..? Lät jävligt ofräscht.

2012-12-02 @ 19:26:39
URL: http://friidaajohanssoon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0