Det kunde ha varit domedagen

Jag vill bara berätta om min fantastiska dag jag har haft.
 
Först var jag och hämtade ut en spegel som jag hade beställt och verkligen sett fram emot att få ta hem. Paketet var avlångt & otympligt, vilket fick både puls och kondition att dra iväg på mig som på en gammal tant, även om jag bar paketet 400 meter.
När jag väl packat upp den, fått frigolit i hela lägenheten och dragit hit Andreas för att hjälpa mig att sätta ihop den, så visar den sig vara trasig. Så jävla typiskt va'. Det är lite Murphys law över det hela.. För det slutar inte där. 
 Jag gick helt oskyldigt förbi min kandelaber och råkade köra in ena skinkhalvan i den (Dålig kroppsuppfattning). Kandelabern kastar sig offervilligt efter mig och slår av sig ena armen. Jag borde börja grina vid det här laget men istället ställer jag mig och tittar på eländet, konstaterar att den är trasig. Det är inte en synvilla, ingen dröm. En arm ligger på golvet och fem ljusstumpar som spridit sig över hela 38 kvadratmeter. Jag tog vävtejp för att försöka sätta fast armen tills jag skaffat med något dunderlim. Och det fick det hela att se så fruktansvärt tragiskt ut:
 
Det körde mitt humör i botten. 
Och jag har ingen att skälla på. 
 
Jag avslutade kvällen med Michaela, god mat och knäck. Så, än har jorden inte gått under..

Kommentarer
Postat av: Dad

Spegeln vägde ju 40 kg, så inte konstig att du flåsade

Svar: Ha, lustig kurre!
belaland.se

2012-12-22 @ 00:38:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0