Fre - Godaste alkoholfria vinet

I dag är det 4 år sedan jag slutade dricka alkohol. Jag ska ändå erkänna att i år har jag tänkt: "Ge mig en rejäl grogg!" Inte för att döva någon smärta eller nåt utan för att jag ville påminnas om vad det handlade om. Det räcker dock att se "Hangover" för att minnas allt på en millisekund.
 Däremot totalt älskar jag att ta ett glas kallt, alkoholfritt vitt vin. Sorgligt nog har de slutat sälja/producera det vin jag höll varmt om hjärtat. Jag köpte på mig ett par flaskor och har några kvar, men sen då? Vad ska jag gött'a te' det med när jag tagit sista droppen av mitt älskade Fre?
 
 
Någon som har något tips på något gott alkoholfritt vitt vin?

Kommentarer
Postat av: Sara Haggårds Andersson

Dricker heller inte, men har tyvärr inga år att skryta med. Enbart 4 månader men stolt ändå :)

När jag var gravid drack jag också FRE, synd det har försvunnit nu när jag skulle "behöva" ett gott alkoholfritt vin när vi ska fira.

Svar: sv: Tummen upp för dig!
Jag håller med dig. De viner jag provat efter FRE lever inte upp till mina förväntningar, tyvärr. Chapall Hill sparkling är för kolsyrat, natureo är alldeles för surt men Loxton Semillon Chardonnay kanske kunde vara nåt? Läste en recension om den precis. Ska prova den. Gör det du också? :)
belaland.se

2012-12-07 @ 19:44:28
URL: http://rebellmorsan.blogg.se/
Postat av: Sara Haggårds Andersson

Jag drack en skapligt god alkoholfri astrakancider (tror det var astrakan) för någon helg sen, köpt på ica av alla ställen. Jag kör ju på noll alkohol% så de "alkoholfria" glögger som finns lite var stans nu går helt bort.

Tack för tipset på vin, ska köpa hem en flarra :)

Svar: Okej, då ska jag kolla på det också. Alla tips är bra tips.En kompis skrev till mig på FB nu att hon rekommenderar Morouj också.
Nu har vi att göra: Vinprovning! :)
belaland.se

2012-12-07 @ 22:04:54
URL: http://rebellmorsan.blogg.se/
Postat av: Miss Naily A Fucking Rockstar!

Här är i alla fall något jag håller med dig om och det är att alcohol fritt e jävligt gött! Tyvärr vet jag inte vad vinerna jag dricker heter eftersom jag alltid går efter den snyggaste flaskan...är lite utseende fixerad men ett som jag gillar är alcohol fritt jordgubbsvin som man hittar på "Apoteket röda näsan". Måste du oxå visa leg när du handlar alcoholfritt på Systemet?

Kramis!

2012-12-07 @ 22:52:57
URL: http://www.heysugarmagazine.se/missnaily

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0