Löslugg

Jag har länge varit sugen på att skaffa lugg. Samtidigt hinner jag tänka efter och inser hur lång tid det tar att få den att växa ut igen. Tacka vet jag löslugg!
För nästan en hel Von Linné fick jag en löslugg som var "anpassningsbar", dvs att man kunde frisera luggen själv genom att klippa, tunna ur osv. Det var ingen lek att få den jäveln rak vill jag påpeka! Carro fick komma och klippa den åt mig. Luggen är av fibersyntet (?), så den går att forma med tänger om man vill. Haha, den här luggen är liksom lite rakare än vad mitt övriga hår är. Det ser weird ut, vilket betyder att jag måste platta resten av håret också. Håret lägger jag aldrig någon längre tid på..
 
Ser jag ut som en munk månne? Med min nya vinterjacka och den här luggen kanske jag får en plats i katolska kyrkan. Det hade varit skönt. Då hade jag haft en anledning att säga upp mig från jobbet.
(På bilden nedan har jag bara satt fast luggen utan att styla det och därför ser det konstigt ut. )
 

Kommentarer
Postat av: syster

Ha ja de såg jävligt konstigt ut.

2012-12-20 @ 22:53:59
URL: http://Nattstad.se/fuffi
Postat av: Anonym

jävla dålig vinkel. jag behöver ju liksom inte ta kort mitt på hjässan då man ser den förbannade kanten på luggen.
förbannat. jag får göra om.

2012-12-20 @ 22:56:12
Postat av: Zombie - Devouring Brains Since 1984

Var köpte du den? Jag är så djäkla sugen på lugg själv mellan varven, men jag har en virvel mitt i pannan så jag vet hur vidrigt mycket jobb det är att hålla den rak och inte upprättstående. En löslugg hade ju faktiskt kunnat lösa det problemet för mig... :O

2012-12-21 @ 07:26:44
URL: http://voodoobunny.se/blogg
Postat av: Miss Naily A Fucking Rockstar!

Åh, lite nytt utseende på bloggen! Kul:)
Tycker att du ser skit bra ut i lugg så detär bara att våga plocka fram saxen:)Dom dagarna man inte vill ha lugg är det bara att använda hårband eller hårspännen.

Sv: Jo det kan nog stämma! Det fanns hur mycket nagellack som helst där inne som det stog Zoya på. Jag köpte tyvärr ingenting där men det gjorde Ella bland annat en ögonskuga till mig i julklapp. Har testan den och den var mycket bra:)

God jul på dig!

2012-12-24 @ 20:40:48
URL: http://www.heysugarmagazine.se/missnaily
Postat av: Sofia

Åååh, vart är den köpt? Letat jättelänge efter en sån! Skulle bli jätteglad ifall du kunde svara till min mail :) / Sofia

2012-12-27 @ 17:30:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0