Omröstning

Till höger om menyn har jag lagt in en omröstning på vad ni vill se mer av här. Väldigt töntigt men nu är den där den är och det finns en bra anledning.
 
Tanken med omröstningen är att jag ska få idéer på vad jag kan blogga (mer) om - Då jag faktiskt tycker att det är ett roligt tidsfördriv.. Och jag gör det här för att det finns återkommande läsare och jag är mest nyfiken på varför. Jag misstänker att det finns en blandad kompott där ute. 
 
Internet är bästa sättet att yttra sig, bara man inte klampar i klaveret (Vilket jag har gjort tiotusentals gånger förut men också tagit lärdom av det!) men det är ypperligt sätt att avreagera sig på oavsett. Vill inte Andreas höra om skor, kläder, smink eller whatthefuckever så finns det säkert någon där ute som orkar höra om 'ett.
 
Kom ihåg: Jag vill gärna ha era åsikter när jag skriver om något som får er att reagera. Ni måste inte hålla med. Faktum är att det vore trevligt att få något att diskutera om. Vi håller det sakligt bara.
 

Kommentarer
Postat av: Miss Naily A Fucking Rockstar!

Om man är som jag då? Feg och inte vågar säga imot dig?
Tex: det här med päls...jag äger faktiskt en riktig pälsjacka och det är den bästa jackan som finns när det är 20 minus ute. Denna jackan har jag fått av en person som i sin tur har köpt den på secondhand. Själv skulle jag aldrig gå in i en pälsaffär å köpa mig en helt ny päls för det tycker jag är fel.
Lite svårt att förklara. Tycker päls är ok att köpa på secondhand men inte ifrån en pälsbutik.....

Oj, vad du kommer att hata mig nu men jag gillar dig ändå:)

Kramis!

Svar: Sv: Päls är ett svårt ämne. Jag tycker att det är helt rudis att använda det. Samtidigt så har jag fattat att folk inte har tänkt till, dvs att de inte förstår vad päls innebär. Folk skulle inte bära päls om man visste exakt hur det egentligen går till (Och skulle man bära päls även om man sett en pälstillverkning, då har man någon form av empatistörning) Men sådant går inte att visa för dem som inte vill se/är mottagliga för det.
Jag låter folk ha sin egen övertygelse. Vill man använda päls så är jag inte någon att hindra denne men jag tycker inte om det man gör.
Jag ska ärligt säga att jag tänker onda tankar om folk på stan som har päls. "Jävla djurplågare" tänker jag för mig själv. "Hur många djur fick sätta livet till för den där?"
Men det är ju min åsikt. Även om jag skulle vilja rycka pälsbärare i håret och göra andra rubbade grejer, så gör jag inte det. Jag vill inte vara som dem.

Jag kan inte säga att second hand är bättre, även om det ÄR "bättre" än att köpa en helt ny.

Nej, jag hatar dig inte för det ;)
belaland.se

2012-12-11 @ 14:30:21
URL: http://www.heysugarmagazine.se/missnaily
Postat av: Miss Naily A Fucking Rockstar!

Oki, då vet jag...men erkänn att jag var lite modig nu?

Måste även fråga dig en annan sak och det är om dessa minkar som födds upp för att bli pälsjackor. Själv tycker att detta är lite sjukt och elakt men ännu elakare tycker jag egentligen alla dess "gjurvänner" är som får för sig att släppa ut dom.
För det första är uppväxta i fångenskap och har noll koll på hur man klarar sig i naturen och för det andra dör dom mycket snabbt när de väl har blivit utsläppta. Min pappa som jobbar som testförare har varit med om detta. Helt plötsligt när han kom körades med sin bil så såg han att hela vägen var täckt av en massa döda, påkörda minkar och han fick åka några mil igenom detta.
Vad tycker du om mink uppfödningen och om folk som släpper ut dom?

Vågar jag skriva kram?

Svar: ursäkta mig för mig mitt extremt långsamma svar. har legat på latsidan denna veckan.
sv: jag erkänner! ;P

jag tycker inte att man är djurvän om man släpper ut dem i naturen. om man vill vara djurvän och samtidigt inte låta minkarna vara kvar i fångenskapet, ska man skaffa sig riktiga resurser att avliva dem på plats med injektioner eller någonting. OM man vill befria minkarna från vad de ska bli.
att släppa ut dem är en fara för allmänheten (bilisterna) och dessutom är det ett jävla djurplågeri att låta dem bli överkörda. tänk om, tänk rätt. så känner jag.
vissa av djurrättsalliansen har ju liksom gått över gränsen. visdom är att inte gå över gränsen.

hur har helgen varit? :)
Kram.
belaland.se

2012-12-11 @ 20:50:06
URL: http://www.heysugarmagazine.se/missnaily
Postat av: Robin

Vart är alternativet "naket" då? ;)

Svar: sv: haha! det är inget alternativ på en gratisblogg. isåfall får jag börja ta betalt om det ska finnas med ;P
belaland.se

2012-12-13 @ 21:31:31
URL: http://robin.colin.se
Postat av: Anonym

Ha ha, det är lugnt! Trodde först att du blev lite sur eftersom jag inte fått nåt svar men så såg jag att du inte uppdaterat din blogg på ett tag å misstänkte att du hade annat för dig:) Gött att vi är överrens om minkarna i alla fall! Vad ska våran nya samtals ämne handla om? Jo, helgen har nog varit bra. Jobbat, haft en spelni g, jobbat lite igen å julhandlat. Hur har din helg varit? Kram på dig!

Svar: sv: Nej, för fan. Jag är ingen surpitt.
Har inte du någon särskild principsak som du står fast vid, precis som jag & djurrätt, fast något annat? Typ att du inte handlar från något som är ifrån Kina etc.

Hur länge har ni spelat i bandet?

Min helg var bra! En riktig gemenskaps- helg med vänner och pyssel. Jävligt avslappnande för själen att slippa all stress och annat elände.

Var det länge sen du köpte de där leggingsen?
Du tänker ha roligt på min bekostnad menar du? ;P
Tant Ada är inte så jävla fräsch, så henne hade du inte velat ha i knät.
Jag ska springa in på H&M eller gina oh se om jag hittar ett par, eftersom att jag tvättade sönder mina... )/((=!&"%%,

Kram!
belaland.se

2012-12-17 @ 00:25:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0