Mundiarré

Jag har varit på stan idag för första gången på veckor. Jag har knappt varit utanför dörren sen jag blev sjuk och nu bara för att jag är frisk slår jag på stort! Tänk er att vara gammal och bo på äldreboende.. Aldrig få komma ut. Slow death deluxe.
 Måste säga att det kändes konstigt att vara bland så mycket folk. Jag har ju bara sett människor på TV det sista.. Och, är det bara jag eller är det ovanligt mycket kineser här? They are taking over the world!
 
Efter att ha mött upp Jimmieboy drog vi till Subway och jag gjorde mitt andra försök på det stället. Sist jag åt där blev jag ilurad jalapeños + en väldigt stark sås, som sen fick mig att spendera ett x antal minuter på muggen. Dessutom bävade jag mig för att gå på muggen igen tack vare den brännande smärtan rövhålet fick smaka på. Aj! Nej! Jag vill inte! Aj! Snälla!
(Den här gången klarade jag mig bra.)
Hellre Subway än Mc Donalds. Jag har bojkottat MC Donalds så länge jag kan minnas. Jävla skitställe!

---

Jag har fått en orderbekräftelse från den här sidan där jag beställde nagellack. Jag gjorde då en översikt på hur många lack jag hade beställt. 22 stycken. 22 stycken!!!! Klick- syndromet. Klick klick klick.
Eller Wal-mart/Ullared- syndromet: Billigt billigt, måste köpa - Jag-har-ingen-använding-för-grejerna-men-det-är-billigt-billigt, måste-köpa-köpa.
Jag målar ju naglarna varannan dag, så det går åt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0