Ego- trip

Jag ligger hemma i världens förkylning. Det sitter nog mot bihålorna, vilket det tenderar att göra på mig, så jag är inte bara snorig utan lite halvt yr också.
 Jag hatar att vara sjuk också. Det är så jävla tråkigt. Man kollar på alla dåliga filmer man har hemma, man är rastlös för att man inte kan göra något eller får göra något. Helst ska man bara vila (?)
Ingen mat hade jag hemma heller och då kommer det riktiga dumhuvudet fram.. Man går till kylskåpet, öppnar och kollar om det finns något. Nej. Man stänger igen kylskåpet, går tillbaka till tv:n och zappar lite. Efter en stund går man tillbaka till kylskåpet och kollar igen (Som om det dykt upp en härlig potatisgratäng eller ostbricka att frossa i, men icke). Sen går man igenom den där proceduren tills man är så jävla hungrig att man slänger ihop allt möjligt, bara det blir en tallrik mat att fylla buken med. Makaroner är bra skit sådana här gånger. Slemmigt men mättande.
 Nu har jag och min käresta fyllt på med massor av mat i kylskåpet. Har köpt Quorns middagskorv och gjort en makaronipudding på det. Lär bli alla tiders! Och jag är förvånad över hur god Qourven var! Smakade faktiskt som jag minns falukorv.

Det enda som är bra med att vara sjuk är att man får chansen att ta igen all förlorad sömn och bara kan låta bli att bry sig om någon annan än sig själv. What a ego- trip!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0