Inredningsstil helt i min smak

Min egna inredningssmak är inte särskilt enformig egentligen och inte heller outbytbar. Omväxling förnöjer! Därför skulle jag behöva ett egna slott att bo i, där man har 12 rum att inreda. Hade passat mig utmärkt. Sen hyr jag en billig städare på det.
 Jag kan helt klart säga att jag inspireras av barock (Ny eller gammal kvittar med alldeles.. Nästan.), rokoko men också orientalisk inredning; Marockansk, indisk, egyptisk etc. Det som faller mig mest i smaken är de unika möblerna och färgkombinationen. Det är högt i tak, mycket tyg, mycket detaljer, många färger. Alltså, man kan ju knappast sätta sig i ett rum inrett efter ovanstående och sen känna sig olycklig av sin miljö. Det är ju bara glädje alltihopa. Det tillsammans med jävligt bra människor och man har nått nirvana.
 Jag är ju särskilt förtjust i svart, vilket ju inte lär förvåna någon men guld, lila, rött, t.o.m vitt är också otroligt snyggt i rätt kombination. Romantisk, viktoriansk stil är vackert, magiskt men inget går upp mot svart - The darkness. Man kan nog känna glädje även i ett rum fyllt av mörker.

På dessa sidor kan man frossa i snygga nybarock- möbler och orientaliska möbler.

http://www.lapoem.com/
http://www.spiti.se/
http://www.sweetpeaandwillow.com


Kommentarer
Postat av: Anna

GOOOOD VAD SNYGGT. Jag har en exakt sådan där byrå fast i träfärgad som jag hittade på auktion :)Ja jäklar vad nice det hade vart att bo i ett slott! Ett riktigt jävla kråkslott hade jag velat ha. Med en vallgrav! att ha en vallgrav är min dröm tror jag.

2012-01-30 @ 19:59:34
URL: http://megalodon.blogg.se/
Postat av: Anders J

Så grymt skönt att se någon annan ha god smak. Nu ska jag bygga ett tempel i din ära, gjord i pantburkar. Svart :)

2012-01-30 @ 21:09:09
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com/
Postat av: Mimmi

Fy f*n va snygga ! <3

2012-01-31 @ 22:14:59
URL: http://brideoffrankenstein.blogg.se/
Postat av: Lina

Åhh vart är den lila fotöljen ifrån? Hittar den inte på någon av länkarna.. Men det är ju ett tag sedan...

2012-09-08 @ 10:16:04
Postat av: Lina

Insåg att det fanns två lila;) jag syftade på den med guldram längst upp av dem

Svar: Lina, du kan hitta den på: http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B005LEE10U/ref=redir_mdp_mobile/276-2904958-6715922. Du kan säkert hitta den någon annanstans också om du gör en googlesökning på engelska.Lycka till! :)
belaland.se

2012-09-08 @ 10:17:12
Postat av: Kent

Du har en bra smak vad det gäller inredning. Är också väldigt förtjust i Barrock stilen även Rokoko och nyklassisis stilen. Men det skulle vara intressant och veta priser. Det är säkert väldigt dyra. Har du själv några möbler med barrock stil hemma?

Svar: sv: Tack! Det är dock svårt att ha sådana möbler och tillhörigheter när man bor litet. Då hänger det mesta på det praktiska och vare sig barock eller rokoko är särskilt praktiskt..
Jag har rokokosoffa med fåtöljer. Riktigt snygga tycker jag. De kommer tyvärr att förvaras på annat ställe, då jag behöver byta ut soffan till en bäddvariant.

Du hittar möblerna på trendia.se och soffa+en fåtölj går väl runt 12.000:-..
belaland.se

2013-04-13 @ 17:28:58
Postat av: Kent

Kan tipsa dig om att en del aktioner har även Barrock möbler. Blev förvånad då jag såg en del möbler och tänkte då på din blogg när jag kommenterade sist att jag sett en del av dem redan här. :)

Jag har aldrig varit så intresserad av aktioner tidigare men där finns helt klart en del snygga möbler någon gång ibland. Mycket från Rokoko. Sedan vet jag inte vilka aktioner som är bra och vilka som är sämre.

Svar: SV. Tack för tipset!!! Jag ska faktiskt försöka bege mig till en aktion om jag hittar någon. Behöver nya möbler nu när soffan gick sönder ;(
Man får prova sig fram! :)
belaland.se

2013-07-31 @ 15:38:03
Postat av: Kent

Här kan du få lite mer inspiration en del är rätt dyra men det har barrock möbler. :)

http://www.wohnzimmer.se/se/produkter/inredning_mobler_online/fatoljer-soffor-bankar/

Svar: Se där ja! Den sidan kände jag inte till! Tack för tipset! Ska definitivt kolla in närmare på den!
/Bela
belaland.se

2014-04-12 @ 16:31:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0