P3 guld galanJag och Carro var på P3 guld galan i lördags. Andreas lyckades återigen vinna biljetter till en sådan där festlig tillställning (Som man aldrig skulle betala för att gå på) och sen gav han biljetterna till mig. Han är ju för underbar!
 Däremot har jag inte haft någon koll på P3 guld innan allt detta och kände knappt till vilka som var nominerade.  (Den svenska björn- vadå?) Nej, det var dåligt utbud på musik.. Å andra sidan undrar jag vad jag hade förväntat mig av svenska musiköron?
Laleh var bra live. Hon körde en ny singel, två gånger för att det inte kom med i TV första gången, som hette "Some die young". 
Jävligt otippat dock att Frantic Amber dök upp där mitt i allt och skapade eftersnack. Tjejer som dödsmetallister brukar ju överraska duktigt ändå men att få en hel publik att bara stirra av häpnad är ju historiskt!

 Jag gjorde en liten notis på alla kändisar som befann sig i lokalen: Alla var små! Size zero- midgets allihop, förutom Kapten röd som var Jätten från helvetet. Herrejävlar, jag var rädd att han skulle riva taket..
Och, jag gjorde ett tappert försök att fota med iPhonen men jag fick mig ett gott skratt! Det här ska föreställa Veronica Maggio:


Kommentarer
Postat av: Sazzy

Snygg brud! ;D

2012-02-01 @ 21:30:55
URL: http://bullshitbysazzy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0