Seche Vite Top Coat

inte testat på djur
Jag har provat detta och det är ta mig fan magi i hela flaskan! Nagellacket torkar så fort att man knappt kan tro det. Målar man två lager nagellack i vanliga fall, så tar det ju över en timme innan det torkat någon såndär. Med Seche Vite går det på max 10 minuter, tack vare att dundermedlet tränger sig igenom alla lager lack!
Det bästa är: Det är INTE testat på djur! Det framgår inte på deras hemsida (Därför skickade jag ett mejl till dem också) men om man läser informationen på deras hemsida http://seche.com/about så står det att de även gör produkter som China Glaze, vilket inte heller är djurtestat.
Så, för alla brudar som gillar att sätta färg på naglarna ska ju defintivt prova detta, om man vill göra något annat med tiden än att vänta på att skiten ska torka.
Finns att köpa i större varuhus för 120:-.

Ska passa på att rekommendera en bra nagel/kosmetika- blogg som också engagerar sig duktigt i Cruelty Free: http://nevertoomuchglitter.wordpress.com (Hon skriver bara på amerikanska).

Kommentarer
Postat av: Anna

Perfekt! Jag kommer alltid på att jag måste på dass efter att jag målat naglarna. Det slutar aldrig bra xD

2012-01-25 @ 10:41:00
URL: http://megalodon.blogg.se/
Postat av: Mona

Jag kan inte leva utan mitt SV. Enda nackdelen är att der blir trådigt när det kommer in luft i flaskan så det gäller att hålla den ordentligt stängd. Annars är det kärlek i flaska...

2012-01-31 @ 00:27:47
URL: http://lackynails.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0