Sorry borry little lorry

Jag har inte tänkt lägga ner bloggen eller så. Faktum är att jag lovat att bli bättre på blogging i år men jag har ju aldrig ork eller tid att gå igenom hela den här jobbiga proceduren; Sätta sig vid datorn, trycka på ON- knappen, vänta 1 minut, klicka sig in på vilda webben och springa över tangenterna för att få något vettigt sagt här.
Hela jävla december har jag försummat mig själv OCH min omgivning pga jobb, jobb, jobb. Jag har jobbat så mycket att när jag väl får sova ut så blir jag liggandes som en klubbad säl här hemma. Ändå har det hänt saker som jag vill dela med mig av. Jag ska göra det. Ge mig tid! Jag har så förbaskat ont om tid. Därför startar jag ett bankgiro- konto där man fritt kan slänga in ett par minuter/timmar åt mig som en försenad julklapp. (Tack!)
 Syrran säger alltid det när hon går in på min blogg: MEN FÖR FAN, UPPDATERA! Annars slutar jag läsa! Det är tråkigt att läsa en blogg som aldrig uppdaterar! (Jag kan inte sluta tänka på om syrran sliter i sitt hår samtidigt som hon säger det där..?)

Jag läser ju fortfarande mina favorit- bloggar via iphone och därför är det aldrig någon som får några kommentarer heller. It´s waaay too segt att skriva på iphone för att jag ska palla. Bara så ni vet.

Tänkte uppdatera med lite nya bilder och sånt skit i dagarna. Dessutom har jag semester nästa vecka och ska släpa den här halvdöda kroppen till ett tåg som sedan skall ta mig till.. ORSA! Mormor blir 90- bast och då ska det firas med något extravagant. Serpentiner och sång av.. Kalle Moraeus kanske? Kalle, kan du spela och sjunga för mormor eller? Tack!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0