Svar på tal

Bloggar, bloggandet: Alltid ett problem. Det finns alltid folk som känner sig träffade, mer eller mindre av en förvillelse (Vilket gör att det säger mer om den som läser än den som skriver).

 Jag har fått information av gemensamma vänner, om ett blogginlägg, tillägnat mig, (Tack och bock! Kul med brinnande intresse!) som ska referera till mitt egna inlägg om "Porrskådisar är horor på film". 
 Då har en förvirrad själ i sin vildaste fantasi inbillat sig att det inlägget handlade om personen i fråga. Å andra sidan, nu när jag ser innehållet i vederbörandes blogg så är det inte så konstigt att denne känner sig träffad.
Typiskt är dock, att man engagerade sig personligt gentemot mig och kände sig tvungen att dra upp gammal historia. Troligtvis hade man inte mer att komma med.
 Huruvida denna person är mer "awesome" och "snyggare" än mig, vilket man ville poängtera, är för mig irrelevant. För mig handlar det i stort sett bara om bra respektive dålig smak.
Jag har min heder kvar och jag tänker hålla det så. Bekräftelsebehov har jag inget.
 Sen att den här personen av alla människor blottar ut sig på internet är föga förvånande men att så många tycks läsa skräpet är ju bara suspekt. Det är väl förstås en smakfråga.
Den här personens verksamhet och ringa existens är mig likgiltig.
Banala uppläxningar och upplysningar om vad "exhibitionism" och en "hora" är kan man bespara mig. Så mycket samfund med skolan hade jag.
 
Jag antar att vederbörandes inlägg var ytterligare en taktik för att få lite uppmärksamhet, likväl som man planterade ut ett falskt rykte om en nära vän till mig alldeles för en tid sedan. (Attentionwhores blir inte sällan desperata och det har vi ju fått klart för oss både nu och då).
Det å andra sidan var ju väldigt ointelligent gjort. Kapitel 15 paragraf 7 kan nog vara intressant att kolla upp.

Jag benämndes som "instängd", "oinformerad" och "konservativ". Trots detta berättas det fortfarande, av en stolt stagnerad 15- åring, om en kille som föll för köttets lustar, köttet av ett barn, knappt byxmyndig. Jag förlorade ju ingenting på det. Det är helt och hållet hans förlust.

Så märkvärdig är inte personen i fråga, att jag efter alla dessa år skulle vara så långsint och skriva ett diskussionsinlägg om porrskådisar tillägnat vederbörande. Det är långsökt.
Det var allt från mig.

Kommentarer
Postat av: Emmie

Kan inte säga så mycket mer om det här än...lol. Folk är...ja. Otroliga, är väl det snällaste uttrycket jag kan skriva.

2012-01-15 @ 11:52:42
URL: http://nocic.se/
Postat av: Anna

Bah.. Vet hur det är. Har haft ett liknande problem tidigare men det verkar ha svalnat..

Nåja. Fortsätt skriva! Älskar att läsa det du skriver, känner igen mig i mycket :)

2012-01-15 @ 13:39:37
URL: http://megalodon.blogg.se/
Postat av: Anders J

Protest! Det finns knappast någon som är mer awsome eller snyggare än dig, även om det inte har något med ämnet att göra.

För övrigt är det lika sorgligt varje gång att folk med alldeles för fattiga liv ska ha åsikter om någon annans. Futtigt, pjåskigt, omoget och, ja herre jisses, vart slutar ordlistan? Den siste idioten är ännu inte född.

2012-01-15 @ 15:44:24
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0