Jag är sjuk och leker med appar

Jag är så jävla trött på att vara sjuk. Jag är inne på andra veckan nu och det vägrar gå över. När jag var till doktorn i måndags så kunde han inte hitta några bakterier (Ingen antibiotika till mig då alltså..) utan jag har troligtvis åkt på nåt virus, som alltid. Ingen glömmer väl lilla ögon- historien från i somaras som tog 3 månader att läka - VIRUS!
 Så nu går jag runt med konstant huvudvärk, och jag är så snorig att jag börjar få sår runt näsan. Snor kan jag ta men huvudvärken är outhärdlig.
Jag har alltså snart varit hemma från jobbet i två jävla veckor. Och jag gör inget annat än vilar. Inte fan hjälper det. Jag börjar bli bitter.. Eller MER bitter heter det.
Whiny- ass bitch..

Sen skiter vi i allt elände och går rakt på de bra grejerna istället. När man är sjuk, så har man mycket tid över till sådant där onödigt: slösurf, app- check etc.
Dags att rekommendera två appar på rak. Fotoappar (Jag gillar foto).

* Picframe:


Man väljer alltså olika ramar där man också kan lägga effekter på varje enstaka bild.

* Fotolr PS:


Man får bilderna att se.. Väldigt plastiga ut? Man kan jämna ut huden lite, lägga på ögonfransar, sätta in linser, ändra sminket etc. Lite "tacky" som Emma sa. Dessutom känns hela upplägget som att klä av/på en barbie..

Kommentarer
Postat av: Emma

Tacky kan fan vara kul ibland :P haha om man är ute efter att göra något galet med bilderna ^^

2012-01-25 @ 16:59:12
URL: http://twitter.com/EmVestergaarden

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0