Whegetharian - Roligt uttalat

Jag satt och funderade på det faktum att jag inte har några kompisar som är vegetarianer (Nu höll jag på att skriva vegetariska kompisar här. Men nej, självklart har jag inga vegetariska kompisar. Hur skulle det se ut? Morots- sticks med ögon, mun och näsa?) Undrar om bihåleinflammationen gör mig så där irrationell eller om det bara är ett resultat av syrebrist vid födseln..
Om jag inte har några i min omgivning som är vegetarianer (Jo, jag har Sara iofs!), så hur fan kommer det sig att jag är det?
 Många tycker att det är knepigt att bjuda mig på middag, för att folk inte vet hur man ska laga mat utan kött. Tja, enkelt förklarat: Skippa köttet bara! Det blir veg med en gång, såvida man inte har i någon köttbuljong eller gör brunsåser på påse.
 Första året jag var vegetarian var en riktig vagel i ögat på folk. Jag förstår fortfarande inte varför. Jag fick ibland höra "Men jag tänker då fan inte äta nån jävla gräsmatta" och "Vegetarianer äter upp djurens mat". Wow, jag som är allergisk mot dåliga argument får ju en allergisk chock där huggtänder, hår och klor växer ut på mig när jag hör sådant där.

1. Jag äter inte heller gräs och har heller aldrig gjort. Fyfan vad äckligt!
2. Äter djuren verkligen sådant som t. ex quorn, tomater och potatis? Åh fan. Jag trodde att djuren åt bl a gräs? Så enligt min kalkyl äter kon gräs, du äter upp kon (Ditt husdjur äter upp det du själv inte kan äta) och summan av det blir: Köttätare äter upp djurens mat och djuren? Det går ju åt mer gräs om man ska föda upp mer djur. Ät mindre kött, så får djuren behålla gräsmattan för sig själva och det kära livet.

Seså, vad inte så trångsynta nu. Man måste inte bli vegetarian (Men HELST!), man kan acceptera det faktum att andra vill vara det och är det. Sen äter inte normala människor gräs.. Ville bara säga det.
Tata!

Kommentarer
Postat av: Josefin

sv: Haha, nästan så! Har ett brett motljusskydd på mitt objektiv (som inte är fullt lika stort) eftersom det är ett vidvinkelobjektiv. Ser rätt töntigt ut men antar att det gör sitt jobb.

2012-01-31 @ 09:33:38
URL: http://todaysvomit.blogg.se/
Postat av: sara den underbara

preciiis!!!

2012-02-01 @ 00:02:07
URL: http://lillimnia.wordpress.com
Postat av: Ylva

Sant! Låt folk ha vilka matvanor de vill, att vara vegetarian är väl knappast stötande eller skadligt? Haha. Fattar inte att folk orkar störa sig på det.

2012-02-01 @ 19:51:55
URL: http://ylvwes.blogspot.com
Postat av: Anonym

Brukar säga "inget kött, ingen ost" om någon frågar vad de ska bjuda på mig mat! Jag älskar ost och äter det när det inte innehåller löpe, men huuuur många köttätare håller koll på sånt LIKSOM :(

2012-02-06 @ 22:49:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0