No SRF for me

Nepp. Det blir ingen Sweden Rock i år. Ja, såvida inte jordgubben Ronnie James Dio tänker hoppa upp ur kistan eller om SRF helt plötsligt skulle få råd att hyra in Iron Maiden. Men Mötley Crüe? Det bandet dog samtidigt som de föddes.. De har haft sina glansdagar så att säga. Så hittills är det inga band jag hoppar av glädje för. De kan ju slänga in Regina Spektor i ett hörn tillsammans med Paloma Faith också men då skulle det ju inte vara Sweden Rock Festival. Nej, viktigt att hålla sig på mattan där va!
Jag hade nog kunnat arrangera en Bela Festival där det erbjuds bara BRA band, inga tattare of any fucking kind, lite färre köttbarer (Dvs utöka vegetariska mat- alternativ) och lite mer sol. En affärsidé kanske?

Jag får säga att Trangiakök är jävligt underskattat, särskilt på festivaler. Med egen mat blir hur jävla billigt som helst, hur gott som helst. I´m Sweden's best cock.. (Jag menar chef).
Jag har hört historier om att folk bränt ner sina tält och grejer för att de inte kunde hålla ihop tre delar aluminium och en fjuttig låga. Fast eld är ju eld och brinner det så brinner det. Just keep your eyes on the fire, maddafakka!

---

Jag har beställt China Glaze- lack från USA. Nu ska det bli intressant om det kommer fram överhuvudtaget. Jag beställde det så där superbilligt. Nästan så billigt att man kanske borde ana ugglor i mossen. Den som lever får se!

Kommentarer
Postat av: Mona

Tja! Ok Head2Toe osv - jag har alltid kört det billigaste alternativet, vilket brukar vara Flat Rate men då har jag inte beställt med än 10 flaskor så jag vet inte hur 15 funkar. Annars kör jag på First Class som kan ta tid men är billigast. H2T var det ett tag sen jag beställde från, men jag vill minnas att jag faktiskt mailade dem och beskrev min order och bad om ett estimate på frakt för säkerhets skull. De är bra på emballage på H2T och jag har aldrig haft nåt strul av att ge dem mitt kontonummer, de är pålitliga. Men var det KleanColor du ville beställa? Skicka mig gärna ett mail om du vill ha lite insider info.

2012-01-31 @ 00:39:33
URL: http://lackynails.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0