Död åt Tengil

Jag hade tänkt uppdatera bloggen tidigare men jag varit både lat och upptagen. Nu har jag fått bannor av lillasyster som kräver att jag gör ett inlägg. Jag uppdaterar Instagram emellanåt också men jag är lika lat där iofs.
 
Jag är bitter på vädret. Mest för att man förväntas sol och sommar men jag vill inte kalla det här för sommar. Det är lika kallt ute som på höstkvällarna, det regnar mer än gärna och det gör att man gärna blir sjuk när man väl har semester. När man inte har semester lyser solfan som allra mest, man är frisk och event dyker upp en efter en på FB. Wtf! Vad har framtiden att erbjuda egentligen? Kollektiv depression deluxe.
Eftersom att sommaren gick åt helvete, så hoppas jag på en bra höst istället - Där regnet är ett minne blott!
 
I helgen ska jag på bröllop, vilket betyder att jag är åter i Orsa. Det är där jag trivs när jag har semester, för att det ä lugnt och skönt. Ingen stress, häng med syrran och goda vänner, pappas goda mat. Allt som saknas är mormor. Sorgligt men sant så sitter det fortfarande en enorm saknad inom mig. Det får ta sin tid helt enkelt. Det sägs läka alla sår.
 
Jag ska uppdatera med lite bilder i ett annat inlägg.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0