Solén, var är du?

Så här blek får jag fortsätta vara om inte solen tittar fram snart (Bilden är ju kanske något överexponerad också men sanningen är inte långt ifrån). Å andra sidan är jag så rädd för solen att jag helst undviker den fram tills klockan blir 15 och då är det ändå solskyddsfaktor som gäller. Fast lite färg hade inte varit fel.
 Jag antar att man skylla det dåliga vädret på mig.. Jag bunkrade nämligen upp med en hel drös solskyddsfaktorer inför sommaren och de lär ju inte komma till någon nytta verkar det som.

När jag var i Orsa sist och hälsade på farmor sa hon det så bra: "Det har legat tre tjejer nedanför balkongen och solat hela dagen. Att de vågar!" Ja, att de vågar. Läser de inte tidningarna? Så många som insjuknar i hudcancer varje år. Man pressar och pressar för att göra åverkan på huden. Det är ju lika dumt som rökning.
Värst är ändå de som har fått diagnosen "hudcancer", blir friskförklarade efter några år och sedan gör samma misstag igen.
Jag forsätter vampyrtaktiken och håller mig undan solen men den får gärna titta fram nu ändå. Den har ju ett par fina sidor också. Den sprider glädje, får folk att mötas ute osv. Regn är bara bra när det är mycket pollen ute.

Kommentarer
Postat av: Maddis

Det har varit skyhöga halter av gräspollen ute senaste två veckorna så regn har varit hemskt tacksamt!

Svar: Ah, det förklarar ju rethostan jag har om nätterna!Jag har haft tur med ögonen i år, även om det har kliat till och från.
Bela

2012-07-02 @ 06:42:28
URL: http://sindrobe.se
Postat av: Syster

Fast där vardu jävlar i mig blek

Svar: Du kan ju va' det.
Bela

2012-07-02 @ 08:59:13
URL: http://Nattstad.se/fuffi
Postat av: Eriiza

Oh, vad fint blek du är, mig hittar den jävla solen...
Blir brun på 5-10 minuter, sedan är det kört...

2012-07-14 @ 01:01:03
URL: http://eriiza.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0