"Spetsa dem, gôbbar!"

Medan resten av Sverige kollar på fotboll, nöjer jag mig med att sy och lyssna på Watain.
Jag har aldrig förstått mig på fotboll. Särskilt inte när det kommer till Sverige. Först så döljer det sig en liten nationalist i svennebananen som helst inte vill ta in "invandrare" och vill inte heller kalla "invandrare" för svenskar, så passar det sig väldigt bra att stoltsera med "blatten" som gjort jobbet i svensk fotboll. Då är han minsann svensk va'! Do I feel the smell of hypocrisy?

Jag förstår å andra sidan inte var nöjet är med att springa efter en fotboll, få gräsfläckar på kläderna och skjuta in bollen i ett gigantiskt jättemål. Hur svårt kan det vara att få in bollen där egentligen? Peta gubben som står i vägen ba', och det är absolut ingen match. Fast vad vet jag? Jag är så osportig. Jag vägrar tillochmed sport- dusch.
 Då är det lite mer krut i gubbarna på isen som slåss mer än de lirar med pucken. Fightclub, det gillar vi! Höjt! Det är ju mer sport i att både åka skridskor, slåss OCH försöka få in pucken i mål. Där kan man bevisligen säga att män inte kan göra två saker samtidigt, för antingen slåss de eller också försöker de spela hockey.

sy, spets, svart spets
Jag har armar långa som en gibbon och har därför alltid svårt att hitta kläder som är tillräckligt långa i ärmarna. Men har man en bit spets och tålamod med en gammal symaskin, så kan man åstadkomma något. Ja, det här är ju inget speciellt alltså men jag måste ju visa att jag har andra ambitioner än att kolla på fotboll.. I fall att någon skulle tveka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0