Dude looks like a lady

I mitt område bor en karl, en transvestit (Alltså inte en hen) och honom stötte jag på nu när jag var på väg hem. Idag var han tjusigt klädd i svart och mördarskor!
 Jag är inte så lång att jag inte skulle kunna gå i högklackat men jag kan inte gå i högklackat och därmed basta. Jag vrickar antingen fötterna av mig eller också står jag på näsan. Sen när jag ser den här karln i ett par sådana här skor så blir jag så förbannad och tänker: Kan en karl, så kan jag FAN också! (Karlar ska då fan kunna allt!)

Jag vet inte vad ett par högklackat (på mig) skulle vara bra för egentligen. Jag har långa ben och jag är lång. Det borde liksom räcka. Fast å andra sidan är det ju snyggt med höglackat av någon underlig anledning.. Det kanske är det att det är kvinnligt, om det i moderna tider ens får benämnas på det sättet.
Det råder "nya tider" när män går i högklackat och (en del) kvinnor går i platta skor eller kängor, säger jag eder! Och därmed är sexismen borta. Hurra!

skor utan klack, skor, svarta skor

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha du är definitivt inte ensam om att inte kunna gå i högklackat. Jag får ont efter fem minuter.Men de där skorna hade man ju gärna haft i garderoben :)

2012-06-07 @ 22:03:28
URL: http://aannabelle.blogg.se/
Postat av: Anders

Njae, jag vet inte om det stämmer men enligt en av mina böcker så är höga klackar något högst Freudianskt (likaså med läppstift). Å andra sidan ska man nog inte tro på allt man läser.

Snyggt? Ja, det tycker jag. På kvinnor :)

2012-06-08 @ 18:44:47
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0