Hair- donut

Jag tycker att det är snyggt med uppsatt hår av alla slag. Snyggast tycker jag ändå att det är med en så kallad Hair- bun eller hair- donut. Det finns att köpa hair-donut-toffsar och jag köpte en men tyckte att den var alldeles för fjösig. Jag vill ha en stooooor bulle och ingen liten jävla ballerina-knut. Det får ju mitt huvud att se gigantiskt ut och hårbullen som en hårig finne. Nej tack.

Jag lät mig inspireras av "Carrie" i Sex and the city när jag gjorde dagens hårbulle.
För att få bullen större använde jag en benvärmare som jag rullade ihop, satte över en vanlig hårsnodd som jag satt upp håret med. Sen klädde jag över den ihoprullade benvärmaren med mitt eget hår och tjopp tjopp, så var det klart!
Lätt som en plätt verkligen.

Det är roligt att man kan använda sig av grejer som inte är avsedda för vissa saker och ändå åstadkomma något (Bra och tydligt upplägg där!)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja, det finns ju massa inlägg över hela bloggvärlden där dom använder en strumpa som donut. Känns onödigt att köpa grejer när man kan använda det man har hemma liksom. :P

Å det finns bra många upprullningstips på youtube, om du vill lära dig rulla upp utan hårsnodd. ;) Själv har jag inte tillräckligt långt hår ännu. :P

2012-03-12 @ 22:56:47
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0