Simpel tjuv tagen på bar gärning

Jag måste få berätta.. Det hände ju faktiskt något roligt på IKEA igår. Jag & Andreas gick runt och letade efter en knopp till garderobsdörren, något vi inte heller hittade. Så i min omtalade irritation sa jag till Andreas: "Alltså, hittar jag inte de där jävla knopparna snart så tar jag den knoppen som sitter på den utställningsdörren".
Vi gick runt i cirklar och letade. Det gjorde att vi tappade bort varandra för en stund, så då fick jag gå runt och leta efter Andreas istället. Då hittar jag honom ståendes vid garderoberna och vrider av knoppen på garderobsdörren. "Vad gör du?" frågade jag. "Ja, du skulle ju ha knoppen, så nu tar jag den" säger han med ett lurigt leende. "Nej, men för fan. Sätt tillbaka den. Jag skojade ju bara!" Jag kunde bara inte låta bli att skratta.. 
Han satte tillbaka knoppen och jag hittade personal som kunde visa oss vart eländet låg någonstans.
Andreas gör ju uppenbarligen vad som helst för mig. Han e´la gölli'?

IKEA Bäckebol - Kan ni undvika det stället, så gör det!

Kommentarer
Postat av: Avarquare

Fan vad snygg visningsbild du har !!! :3 mrr snygging!!SV: tackaar ^^<3 jag har köpt dem här:

http://www.envishoes.com/storefront/productdetail.aspx?idcategory=395&idproduct=4882

2012-03-21 @ 14:00:06
URL: http://avarquare.blogg.se/
Postat av: Avarquare

SV: aahaaa du menar dessa: http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/vardagsskor/nellyshoes-427/alaya-427852-14/Från Nelly ^^ dom är lite högre än campbell skorna (!) och ganska jobbiga att gå i. Men dom är fett snygga så... vill man vara fin osv ;DD

2012-03-22 @ 13:22:46
URL: http://avarquare.blogg.se/
Postat av: Avarquare

...fast andra säger att dom är sköna att gå i. Kanske är jag som är bortskämd med skönare skor ;DDD

2012-03-22 @ 13:23:29
URL: http://avarquare.blogg.se/
Postat av: Maddis

Jag har bott här i min lägenhet snart tre år! Åker buss dagligen också, har så liten uteplats att jetplanet inte får plats här... Vi måste verkligen gått om varandra. Eller nej förresten, jag har faktiskt kommit på att jag sett dig uppe vid dammen förra sommaren, fast då hade jag joggat och var svettig, osminkad och eländig så kände inte för att skaka tass precis! :P

Kidsen utanför kiosken är harmlösa, dom brukar inte säga ett smack till mig vilket jag uppskattar, dom bara hänger där så mig stör dom inte. Och folket i området här är väl rätt lugna överlag också, mest barnfamiljer.

Vi kommer nog iofs söka oss mot andra sidan vattnet snart, till sommaren är både jag och min kille färdigutbildade och då vill vi inte bo kvar i det här fuskbygget till lägenhet och han är trött på Pissingen. Jag har bott på Hisingen i halva mitt liv också så kan vara skoj att testa något nytt!

2012-03-23 @ 13:16:00
URL: http://sindrobe.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0