Uppe i ottan

Vem fan vill gå till jobbet när det är så HÄR mörkt? Inte en gatlykta är tänd. Man får ju för fan ha pannlampa för att hitta till hållplatsen!

Klockan är 05.55. Har jag tur så möter jag nåt fyllo på Backaplan som vill spy ner mina skor, men då har jag åtminstone sällskap.
Har jag otur går jag vilse i mörkret och hamnar vid Stigs centrum, där jag också trillar ner i ån. Jag är nyfiken på att veta var jag skulle hamna då i såfall..
Är det här Göteborgs sätt att vara miljömedveten, eller är det bara snåltarmen som visat sig?


Kommentarer
Postat av: Maddis

Ah! Jag ser allt var du är någonstans, bor du där omkring? Jag bor på fyrklövern, eller in the ghetto som vi säger :D

2012-03-18 @ 13:03:47
URL: http://sindrobe.se
Postat av: anniz

SV; Ja verkligen. Även om bilder är rätt så döda så kan man, om man nu väl kollar, ofta se djurs uttryck och känslor. Men tyvärr så är väl mycket folk alldeles för kåta i att äta kött att de skiter fulla fan i att deras val dödar ett djur som förtjänar att leva lika mycket som vi människor.Och ja, jag håller med. Djur ska inte vara offer för människors skönhet och fåfänga. Ska man testa sådant så får man allt testa det på människor.

2012-03-18 @ 19:52:38
URL: http://bloodyhandcuffs.blogg.se/
Postat av: anniz

Sv;

Usch ja.. nej, men tror mig veta vilken du menar. En jag minns är deras tvättbjörnspälsfilm. Finns en sekvens som spelas på repeat. Vill bara bli av med den sekvensen, men det är som om jag är dömd till att ha den dälivet ut :(Många har ju åsikten att "råttor är ju inget djur, testa på" varav min idiotsyster (som jag f.ö sade upp kontakten med för drygt ett år sedan snart). Bleh.Har följt din blogg ett tag, men det har varit först nu som jag började kommentera, jag är dålig på sådant, haha. Gillar den! :)

2012-03-18 @ 23:25:04
URL: http://bloodyhandcuffs.blogg.se/
Postat av: Frida

Sv, Hörde också något om det, att det skall bli "luftigare". Visserligen blir det säkert svettigare med kal hud som gnessar mot kal hud, hah. Men, som sagt, lukten sätter sig ju fint i håren.

2012-03-19 @ 07:23:55
URL: http://frida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0