Hår eller inte hår - Det är frågan..

Det är nästan omöjligt att läsa nyheterna, bloggar, kolla på tv eller gå förbi en tidningsartikel utan att förundras över hur primitiva människor är. Det lyser klart som solen att en tjej får 15 minutes of fame för att hon vinkar glatt i tv- rutan med hår under armarna. Nej. Varför skulle man väcka uppmärksamhet till en sådan löjlig grej? Och jag har inte riktigt fattat grejen. Beror det hela på det faktum att hon är kvinna och har hår under armarna? Är det verkligen meningen att man ska göra en "feministisk" revolt för att stödja den här arma kvinnan som fått så mycket skit landet runt? Vad är det folk stör sig på? Hår under armarna eller inte, kvinna eller man.. Who gives a fuck?
Jag rakar mig under armarna för att hår är otrevligt på alla sätt och vis; Det sticks, skapar obehag och ger upphov till svettiga armhålor. Inget för mig men kanske något som andra trivs med. Let it be.
 Killar som rakar sig under armar då? För att de känner likadant som mig, ja, ingen tar någon notis om det. Män ska ju vara håriga, ska helst se ut som en stor böldpest av muskelmassa och gärna prata snuskigt med en stämma som Tom Waits. Annars vore det ju inte en man. Eller? Nej. Så var det ju inte heller. Helt okej att killar rakar sig överallt. Ingen bryr sig. Jag bryr mig inte om tjejer har hår, om det så skulle röra sig om fjun i ansiktet (Jag behåller ju mitt!)

 Nej, för fan. Sådana här jävla nyheter bevisar bara på hur enfaldiga folk är, vilket tråkigt liv de måste ha som lägger så mycket fokus på kroppshår och dessutom orkar göra en grej av det.
Sen kommer den gruppen människor då som ska "Ta håret tillbaka". Ja. För ett statement. Varsågoda, folket, jag säger inget om det. Jag fattar inte riktigt poängen bara. Det är väl för att jag själv hade hoppats på att människans mentalitet kommit lite längre än så här, än att bry sig om huruvida homosexuella ska äktas eller inte, hår under armar/ben/kussimurran, rashat eller whatsofuckingever.
 Den här hår- grejen fick mig att tro att jag upplevde 70- talet för en sväng. Kändes konstigt att fara 40 år bakåt i tiden.. Jag som dessutom aldrig varit där. Men det var spännande må jag säga! Nu är jag tillbaka 2012 och bryr mig inte ett jävla skit om hår, såvida det inte rör mig.

Folk har alldeles för mycket fritid. Antingen har de dåligt med pengar och har inte råd att göra annat eller också är det precis just sådant här som förgyller deras vardag.
Jag skyller ALLT på moderaterna, så känns det lite bättre.
Haj då!


Kommentarer
Postat av: Emmie

Såg en del kommentarer folk hade lämnat på bilden nån kille la upp på facebook - och jag blev mörkrädd. Förstår inte hur folk (främst födda -91 och senare) kan reagera så starkt över lite hår. Jag väntar f.ö. med spänning tills vi alla ser ut som observers i Fringe :p

2012-03-15 @ 06:29:46
URL: http://nocic.se/
Postat av: frida

Hårhatarna och hårälskarna, pallar fan inte någon av dem. "Slutade raka mig under armarna för ca ett år sedan, ett av de bästa besluten jag gjort i hela mitt liv" HERREGUD

Jag rakar mig mest för att svettlukten sätter sig så jävla gött i håret/stubben annars, mums.

2012-03-15 @ 14:16:04
URL: http://fridae.blogg.se/
Postat av: Emmie

Sv: Jaa, det är de. För varje generation så verkar mindre och mindre hår på kroppen vara på modet så jag ser fram emot observers snart :D Skämt åsido, hår eller inte hår - orka bry. +1 på det frida skrev förresten. Jag berättar inte för alla jag träffar att jag rakar mig under armarna, varför ska man göra det om man INTE rakar sig? "Hej jag heter Emmie och jag rakar mig under armarna". Wtf liksom o.O

2012-03-15 @ 21:36:51
URL: http://nocic.se/
Postat av: bela

Sv: Jag är helt med er båda. Jag ska nog börja presentera mig som en tjej gör i "tomten är far till alla barn" - Singel, inga barn, hetrosexuell, RAKAR MIG UNDER ARMARNA och röstade rött i förra riksdagsvalet. en kort sammanfattning av mig själv då med andra ord.

nej, nu får vi lämna det här håriga ämnet. jag har nämligen tappat fantasin och ord..

BUT, thank you for your point of view! :D

2012-03-15 @ 23:12:59
URL: http://belaland.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0