Parfymer

Jag är på jakt efter några parfymer som luktar gott. Antingen byta ut gamla, tomma flaskor mot nya eller också ge mig på något helt nytt.
 Jag måste i alla fall tipsa om Kenzos L'eau par Kenzo (Testar inte på djur heller!).
Luktar hur fräscht som helst och bäst är den på sommaren. Jag har haft den parfymen i flera år men har använt den mer nu det sista då min Dolce Gabbana "Light blue" är slut och jag inte tänker köpa en ny då D&G testar på djur.
 Det är dyrt med parfym men å andra sidan tar det ju flera hundra år att förburka en flaska. Man ska dock inte börja räkna på liter- priset av en parfym. Då börjar man undra om det verkligen är värt det.

Jag ogillar när parfymer luktar sådär flick- sött, som en 10- åring. Hallon, socker, choklad.. Nej. Jag gillar när parfymerna är unisex (Killparfymer luktar egentligen godare) men någon måtta får det vara på allt testosteron. Alltså är unisex alldeles perfekt!
Vad ni än har för tips där ute, släng ut det! Allt som inte luktar bajs och socker.


Jag skriver ut om saker och ting är testat på djur eller inte för dem som är intresserade. Jag förstår om det finns de som tycker att det börjar bli tjatigt men det finns en tanke med det.

Kommentarer
Postat av: anniz

Men ändå har jag läst att parfymer innehåller bävergäll (Castor/castoreum) eller Sibet (civet). Båda kommer respektive djurs anala doftkörtlar som binder lättflyktiga ämnen i parfymer. Men det är väl om man enbart vill ha en helt djurfri parfym förvisso.

2012-03-18 @ 13:48:21
URL: http://bloodyhandcuffs.blogg.se/
Postat av: Frida

enligt både ex, nuvarande pojkvän, plus killkompis så är tommy hilfiger - true star bäst. Av mina alltså. tjejkompisar tycker escada - sunset heat. i mitten har vi ralph lauren, den blå, vad den nu heter. själv älskar jag escada - sexy graffiti. luktar djävulskt gott, men hemskt tjejigt skulle jag tro.

Djurtestandet har jag dock ingen koll på öht.

2012-03-19 @ 08:39:11
URL: http://fridae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0