Kamprad in my ass

Just nu: Död åt Kamprad!
 Efter att ha spenderat lite mer än 3 timmar på IKEA (3 timmar som gått förlorade) för att hitta delar till en garderob jag ville ha men inte lyckades hitta för att de inte låg på sin plats, hade jag inget tålamod för att bygga ihop skiten sen. Vi ska inte tala om hur bökigt det var att få in allt i bilen när kundvagnen blåste i väg och kassarna välte. Min stubin brann upp helt när jag tappade nåt utav grejerna på stortån när jag skulle packa upp det här hemma. Jag svor, jag kastade och jag gormade som aldrig förr. Nästan så att jag var rädd att få nästippen avklippt av Freud pga min hysteri.
 Efter lite Ben & Jerrys, ciggaretter och kaffe så tog jag nya tag. Jag började skruva i garderoben (Som Andreas och Mattis satte ihop) för att få in en korglåda och korglådans konstruktion var helt fucked up. Jag vände det fram och tillbaka, upp och ner. Jag fick ingen fason på det ändå. Hepp! Skit i't då! Jag ger mig på hyllorna istället. Jag börjar skruva, ska sätta dit hyllorna och in går den men den gick fan inte att ta ut sen när jag insåg att jag fastnat i nåt. Jag drog för kung och fosterland till garderoben var nästan sopor. Då började det hela om igen. Jag svor att döda Kamprad för att han lurat mig tills hans förbannade företag genom att locka med en snygg och behändig garderob.
Nu har jag gett upp för idag.

Jag gillar att bygga, sätta ihop och pilla med grejer men det är inte roligt när det antingen saknas grejer, skruvar är för stora och hål för små eller när man gör sig illa.
Jag antar att jag skulle ha gett fan i att sätta igång det här projektet idag, då den här dagen faktiskt inte bjöd in sig själv för ett gott samarbete. MURPHYS LAW all the way!

 Jag förstår hur Kalle Anka känner sig många gånger.. Han är inomhus och solen skiner utomhus - Han går ut och det börjar regna. Han går tillbaka in och då tittar solen fram. Han går ut igen och det börjar regna. Och sen undrar folk varför han blir så förbannad.

Kan något gå åt helvete, så gör det troligtvis det.

Kommentarer
Postat av: anniz

Mja, medicinskt djurförsök är nog snäppet bättre än kosmetiskt försök, även om jag helst ser till att alternativa metoder :)Usch ja.. jobbigt när saker och ting inte går som man vill. Mamma vet nog hur det känns. Först krockade hon bilen, två dagar senare stod hon på bordet så det gick sönder. Hon tycker jag är knäpp när jag sade att jag gärna tar över blåmärkerna (som hon hatar) då jag älskar blåmärken. Haha.Men ikeas saker är ju.. även om man följer anvisningarna så är det alltid något som felar.

2012-03-20 @ 01:45:29
URL: http://bloodyhandcuffs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0