Andras dårskap är den klokes visdom

Jag befinner mig i Orsa, på en s.k semester. Hit åkte jag för att dra ut två visdomständer (Jag känner mig hemmastadd här och gillar att jag har en speciell frisör, tandläkare etc. att besöka kontinuerligt. I Göteborg finns alldeles för många att välja mellan, vilket tar fram den dåliga sidan av mig med beslutsångest).
 Nåväl. Igår var jag hos tandläkaren och tog ut de två översta visdomständerna. Jag fick gott om bedövning, så det kändes ju ingenting men ljudet av när de drog ut tänderna fick mig att vilja spy. Det knakade, knastrade och tack vare bedövningen kunde jag inte avgöra vilka eller hur många av tänderna som åkte ur heller. Det kändes som om jag skulle gå därifrån med en tom överkäke. Undrar hur jag hade sett ut i det. Som en liten farbror med underbett. En liten farbror för att jag fortfarande har hår på överläppen (Min syster försöker få mig att vaxa bort det eller åtminstone bleka det men icke. Jag tycker mustasch är charmigt och jag vill hedra alla män med mustasch som Charlie Chaplin, August Strindberg m.fl genom att behålla min egna.)
 
När tandläkaren var färdig med att ha dragit ut de två tänderna, lagt dit två stora kompresser, så börjar han ställa frågor som "Gick det bra?", "Hur känns det?". Man kan ju undra vad han förväntar sig till svar när situationen är som den är: med bedövning, kompresser och blod som rinner i mungiporna. Jag försökte svara men jag fick bara fram ljud som "Detth thjännsh bhrah" där tungan är mer utanför munnen än inuti och ena halvan av läppen är bortdomnad, sen började jag vifta med händerna och säger "Jagh kagn ignte pragtah". "Förlåt, vad sa du?" Ja, och sen höll vi på sådär tills jag gick därifrån. Frustrerande!
 En kompis till mig var också till tandläkaren i går och fick borra ett hål. Han gick runt och dregglade på jobbet i två timmar istället.
Tandläkare Peter gjorde ett toppenjobb med tänderna i alla fall. Snabbt och smidigt!

P.s En liten eftertanke bara. Inga visdomständer.. Betyder det att jag är bortom allt visdom nu? Wohoo! "Det är bättre att spela dum. Då ställer folk inga krav på en" - Andy Blakk.


Kommentarer
Postat av: Emma

Hah! Hillevi skrattar åt min mustasch också. Men jag vägrar ta bort den :D

2012-03-07 @ 10:23:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0