Man får vara ful men inte dum

När man köper Clinique- produkter och får dem utplockade av en s.k utbildade konsulter, får man också garantin att OM man köpt en produkt som sig visar inte fungera för en, så får man välja ut en ny produkt eller också får man ett tillgodokort. Jag har haft grejer ståendes på badrumsskåpet i evigheter, som jag inte har haft användning för och när jag hade bestämt mig för att helt sluta med deras produkter (Förutom sminkborttagningen då) så gick jag ner med de här grejerna. Guess fucking what? Jag fick över 1000:- tillbaka på ett tillgodokort som inte är bundet till Cliniques butiker utan kan användas över hela Sveriges alla Åhléns.
Jag har varit en stor kund på Clinique och de känner till mig väl där. Jag har givetvis inte berättat för dem att jag har gått över till No 'poo (Man får inte vara dum!) och faktum är att den tjej som har hjälpt mig under alla dessa år, var den person som också sa att min hy såg bättre ut än någonsin. TROTS att jag inte har använt några av deras produkter på några veckor. Det säger väl ett å annat?
Det kan hända att de har produkter som inte innehåller silikoner, mineraloljor eller parabener men det struntar jag högaktingsfullt i. Det är ändå alldeles för dyrt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0