Ordbajseri

Jag vet inte om solen har bitit på mig eller om jag bara är skitig i ansiktet men det ser mörkare ut än vanligt (Med en ännu mörkare överläpp. Men jag gillar´t!) En foundation- miss kanske? DET är ju lugnt så länge man har polotröja på sig (Och behåller den på).

 Jag glömmer aldrig när jag stod i inträdet till Orsa hotell för några år sedan då en tjej gör entré. Jag la märke till henne ganska fort och tänkte: "Ah, söt tjej! Vem är det?" Hon såg ut att vara mulatt eller något åt det hållet.. Tills hon tog av sig jackan och bara hade linne på sig. WOW! Kropp blek som fetaost med ett ansikte fullt av brunkräm. Den där härliga brunkräms- kanten hade helt plötsligt gjort sig ett namn! Dessutom såg jag ju sen vem den här tjejen var.
Det såg tämligen roligt ut på min ära!Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag ska börja med OCM har jag tänkt.. vad använder du för olja? Olivolja? Syrran gjorde nån skrubb med olivolja och socker som tydligen var fantastiskt bra! Har mycket som jag vill testa, men det kostar ju liksom å börja. Jag har tänkt försöka göra egen deo nån gång i framtiden.. Men det kostar ju som sagt. :PJa, det är helt SJUKT vad vi utsätter kroppen för. Det är ju kemikalier utan dess like för att "hålla oss rena", nåt kroppen klarar excellent bra själv! Å ju mer man läser, ju mer förfasar man sig.

2012-05-07 @ 09:07:50
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Sandra Johansson

Vart köper du dom oljorna da? Å vad kostar dom? Tycker det är skitsvårt att veta vart man ska leta efter alla bra-å-ha oljor. :PBikarbonat är ju dock "frätande", och inget jag skulle våga kladda i fejset. Tvättade ju håret med det ett tag och min hårbotten gillade det inte. Med socker behöver man ju inte gnugga hårt.. Men jag vet inte, har inte provat själv. Vet bara att syrran var överlycklig för att hon blev len som en babystjärt och blev av med alla begynnande finnar! Så på henne gjorde det iallafall mer nytta än skada..Måste verkligen ta mig rår att böjra no-pooa på allvar.. Har skjutit på det länge nog nu!

2012-05-07 @ 09:28:29
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Moa Nilsson

SMINK ÄR FEL. DJURPLÅGERI.

2012-05-14 @ 16:33:16
Postat av: bela

är allt smink djurplågeri? jag har ju uppenbarligen missat något. "Moa/Maja" - måste man skriva med stora bokstäver? det är nästan distraherande att ta emot information av bokstäver som skriker åt mig.

2012-05-14 @ 19:05:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0